Dzisiaj jest

Przesunięty przez: eko
2011-12-07, 12:51
Autor Wiadomość
Pokrak 
Użytkownik

Piwa: 6/1

Stan zjarania:

Poziom: Nałogowiec

Dodany: 2011-05-21, 12:26 

Słucha ktoś?
Słucham, ogólnie kręci mnie jego nuta zarówno w RSA jak i KonQrent. Dosyć dawno temu już słyszałem jego nagrywki i powiem szczerze podpasował mi jego hardcoreowy styl nawijania. "Żyj Albo Umieraj" dla mnie kozak nuta - kozackie tracki jak i beaty które mogą spowodować ciarki na ciele. "Sztuka Ulicy" z pewnością jedna z moich "ulubionych" płyt na Media Playerze - zwłaszcza kawałki "kolejny krok" który jak do tej pory jeszcze mi się nie znudził choć katuje go minimum dwa razy dziennie, "Moralny upadek" -- czyta prawda, życiówka - konkret.. W tym roku ma kolejną trzecią solówkę wydać - ostatnio rozmawialiśmy na gg i coś taką "famę" mi napisał. Jak będzie? Czas pokaże :) Kolejnym krążkiem na którym Jego słuchałem był bez wątpienia projekt pt. eSNka "Unikat" na którym też dobrze wypadł. Miałem ją na odsłuchu ze trzy razy więc .. Jeszcze nie mam "zdania" na ten temat. No i przede wszystkim KonQrenT (w którego skład wchodzi sam KaeN + EsKa, Beny, Stashek, Coma). Ogólnie mam sentyment do tych dwóch krążków mam tu na myśli "Konqrent" i "Renesans Sanockiego Andergrandu" (RSA). Można było go również usłyszeć na składańce DJ 600V kawałku "U Nas Na Śródmieściu" -- konkretnie poleciał zwrotkę.

HardkorTeknikMiejskiegoFlowkloru.
Postaw piwo autorowi tego posta

Rafik 
Użytkownik

Otrzymał 3 piw(a)

Stan zjarania:

Poziom: Obeznany

Dodany: 2011-05-21, 14:37 

Zapoznałem się z jego twórczością już jakiś czas temu, jak na forum Raha ludzie pisali, że sobie w kawałek wpisał feat. Magik ;d
Mowa o kawałku KaeN - Jest feat. Magik

Poza tamtym okresem (jakoś w 2008 słuchałem jego twórczości) niewiele nowych produkcji sprawdziłem. Dodam, że ostatnio można go było legalnie na Prosto Mixtape 600v nie tylko w kawałku U nas na Śródmieściu, ale i Nie musisz być bogaty, no i zgadzam się w "U Nas na Śródmieściu" poleciał pierwszorzędnie ze zwrotą.

Dwa Jeden 
Użytkownik

Piwa: 10/11

Stan zjarania:

Poziom: Zapaleniec

Dodany: 2011-05-22, 09:42 

Przymierzałem się od dawna by go sprawdzić i dziś to zrobię, zachęciłeś mnie tym. Pozdro.

kaen
Odpowiedz do tematu