Przesunięty przez: Driada 2011-12-05, 16:29 |
|
| Autor |
Wiadomość |

Stan zjarania:

Poziom: Nałogowiec
|
Dodany: 2011-10-15, 19:35
|
|
|
Zapraszam do sprawdzenia nowego projektu z Włocławka. Genialne kolabo Pawła Wu i Wergawera.
| Cytat: | Projekt Ganges to rapowy kolektyw z Włocławka tworzony przez Pawła Wu i Wergawera. Duet wiosną tego roku planuje wydanie płyty Kontrasty, promowanej przez singiel i wideoklip „Tylko Kochać „.
Paweł Wu - Rocznik ‘90, autor „Esencji Stylu”, płyty, która powstała we współpracy z włocławskim producentem, Shymuonem. Na swoim koncie ma również kilkanaście numerów wypuszczonych w sieć i niepowiązanych z żadnym projektem. Przygodę z rapem rozpoczął w 2006 roku nagrywając solo, a także w różnych grupach, jednak za swój pierwszy poważny materiał uważa „Esencję Stylu”. Wierny słuchacz amerykańskiego, szczególnie nowojorskiego i teksańskiego, rapu.
Wergawer - Rocznik ‘84. Raprezentant z morderczym instynktem. Debiutant z dziesięcioletnim stażem. Współautor „Rapremiery” i wielu luźno podanych numerów. Kłamie jak wszyscy, usprawiedliwienia szukając w technicznych linijkach. |
Więcej na stronie http://www.projektganges.pl/ |
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Detonator
|
Dodany: 2011-10-22, 00:59
|
|
|
Sprawdzę niebawem Słyszałem, że dobry krążek. |
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Odlot
|
Dodany: 2011-10-31, 17:30
|
|
|
Kontrasty!! Tak na szybko, to krążek jest mega zajebisty i na pewno gdy przyjdzie jakieś sianko tak do wydania na płyty to ją zamówię. "Tylko Kochać" i "Świadomość" - moje ulubione kawałki z tej płytki, chłopaki naprawdę postarali się przy każdej nutce. Sprawdzać Projekt Ganges! |
_________________ Rasowa Pyra!
"Nie pytaj mnie o jutro, to za tysiąc lat"
Zadaj pytanie Kołczowi! Wejdź tutaj : http://www.formspring.me/Mikoucz |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Obeznany
|
Dodany: 2011-11-02, 18:01
|
|
|
Znalazłam dzisiaj trochę czasu na przesłuchanie płyty i musze przyznać, że to bardzo dobra produkcja |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Zapaleniec
|
Dodany: 2011-11-03, 12:58
|
|
|
Kiedy ta płyta wyszła ?? |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Nałogowiec
|
Dodany: 2011-11-04, 11:18
|
|
|
Na przełomie września/października. |
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Odlot
|
Dodany: 2011-11-07, 23:24
|
|
|
Aż mi szczena opadła, jak odsłuchałem co poniektóre numery, a to dlatego, że dzień przed dorwaniem tego albumu jeszcze ziomek podczas grania na konsoli zapytał się mnie, czy wiem skąd właściwie urwał się ten gość, co nawinął w utworze pt. "wszyscy kłamią" razem z małpą. Na tamten czas nie byłem w stanie mu odpowiedzieć. Dlaczego tak? Jednym słowem nie miałem wpisanej ksywy w featuringu w tytule w/w numeru z małpą. |
_________________ Soundcloud | Bristol Fan Page Facebook | Last FM |
|
|
|
 |
| 2011, ganges, kontrasty, projekt |
 |
|
|