Przesunięty przez: Driada 2011-12-05, 16:07 |
|
| Autor |
Wiadomość |

Stan zjarania:

Poziom: Obeznany
|
Dodany: 2011-04-23, 12:13
|
|
|
Mam pytanie.Czy Pokahontaz dalej istnieje?Nie słyszałem żeby się rozpadli ale nie słyszałem też o nowych kawałkach.Poza tym nagrywają solowe płyty.Proszę o odpowiedź. |
|
|
|
 |

Posty: 448 Skąd: Manchester/Ostrowiec Św. RSCH Otrzymał 12 piw(a)
Stan zjarania:

Poziom: Pro smoker
|
Dodany: 2011-04-23, 14:35
|
|
|
do 2005 roku wszystko było w porządku ale Pod koniec 2005 roku, do sklepów miała trafić reedycja płyty Receptura, pod nazwą R+. Miała zawierać utwory z Receptury i remiksy zrobione przez DJ 5cet'a, i innych producentów. Jednak pojawiły się problemy i płytę postanowiono rozdawać za darmo na koncertach i udostępniono na oficjalnej stronie zespołu. Po tym już nie było żadnego słuchu o nich więc raczej się rozpadło ale nie jestem pewny. |
_________________ Patrz Komu Ufasz... |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Detonator
|
Dodany: 2011-04-23, 17:20
|
|
|
Z tego co Fokus mówił w wywiadzie robią projekt na ten rok, więc chyba ta grupa funkcjonuje |
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Holender ;)
|
Dodany: 2011-04-23, 22:06
|
|
|
| Joker napisał/a: | Z tego co Fokus mówił w wywiadzie robią projekt na ten rok, więc chyba ta grupa funkcjonuje |
Tak, to prawda. Fokus mówił, że w tym roku mają zrobić nową płytę. Także się nie rozpadli |
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Degustator
|
Dodany: 2011-08-30, 19:40
|
|
|
Pokahontaz oficjalnie i nieoficjalnie nigdy nie zostało rozwiązane przecież, a fokus i rahim to koledzy wiec kiedyś mozna sie spodziewać wspolnej płyty aczkolwiek niestety narazie poważna cisza odnośnie projektu, chyba wola osobno.. |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Detonator
|
Dodany: 2011-08-30, 19:43
|
|
|
| PFKcompany napisał/a: | | Pokahontaz oficjalnie i nieoficjalnie nigdy nie zostało rozwiązane przecież, a fokus i rahim to koledzy wiec kiedyś mozna sie spodziewać wspolnej płyty aczkolwiek niestety narazie poważna cisza odnośnie projektu, chyba wola osobno.. |
Jak cisza.. Przecież pracę nad projektem już trwają od jakiegoś czasu, myślę że może nawet jesienią wyjdzie jak większość dobrych płyt w tym roku. |
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-08-30, 19:48
|
|
|
| Joker napisał/a: | | Jak cisza.. Przecież pracę nad projektem już trwają od jakiegoś czasu, myślę że może nawet jesienią wyjdzie jak większość dobrych płyt w tym roku. |
Boze, przecież umiem czytać i widze posty nad moim chodzi o to ze bez konkretnych informacji to wszystko pozostaje w dalszym ciągu.. a ze wola osobno to widać przez tych pare lat i to fakt niepodważalny |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Obeznany
|
Dodany: 2011-08-30, 20:15
|
|
|
Co ty pierdolisz?Tutaj masz cytaty z blogu Rahima:
| Cytat: | PokaPoka ruszyło
Zgodnie z zapowiedzią wystartowaliśmy z pracami nad Poka2. Udało nam się napisać 3 numery i mamy pomysły oraz bity na kilka kolejnych. Jesteśmy pełni nadziei na to, że do końca wakacji będziemy na finiszu. 3majcie kciuki za wenę i trochę wolnego czasu:) |
2 miesiące później
| Cytat: | Więcej tam, mniej tu..
Pewnie zastanawia Was moje „milczenie” na oficjalnej stronie. No cóż. Miałem dużo pracy z MaxFlo i byłem trochę odpocząć, zebrać myśli. Wróciłem, więc postaram się być bardziej na bieżąco.
Dziś nagrywamy z Fo pierwszy kawałek na nowy album. Mamy napisanych już 7 kawałków i parę kolejnych w trakcie. Bardzo chcemy wydać album na jesień, więc trzymajcie kciuki za wenę i najlepsze pomysły! O bity się martwić nie trzeba, bo robi je DiNO:) |
|
_________________ Mam swoje zdanie...I chuj mnie obchodzi czy się z nim zgadzasz. |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-08-30, 20:18
|
|
|
Pstro pierdole, fajnie ze sie mogłem dowiedzieć nowych informacji. |