Dzisiaj jest

Przesunięty przez: Driada
2011-12-05, 15:36
Autor Wiadomość
PFKcompany 
Użytkownik

Piwa: 2/1

Stan zjarania:

Poziom: Degustator

Dodany: 2011-09-08, 12:31 

I.W.O napisał/a:
Czołowy gracz

jaki sport uprawia zawodowo, piłka nożna?
I.W.O napisał/a:
i cały czas na propsie

To jakiś nowy drag?

Gość ma skończone studia prawnicze, jest prawnikiem, a pozwolił sobie powiedzieć publicznie pseudokibicowskie wrecz chuligańskie hasło w strone organów ścigania, co to za prawnik - żaden, proste i smiechem jest to, ze osoba wykształcona, bardzo wykształcona ma w głowie takie gówno.. To odnośnie osoby, a jego Rap mi obojetny nie słucham tak samo jak jego najwiekszego ziomka wieziennika - męczenika hehe.

I.W.O 
Użytkownik

Stan zjarania:

Poziom: Poznaje

Dodany: 2011-09-08, 15:47 

I.W.O napisał/a:
Czołowy gracz

PFKcompany napisał/a:

Nie znasz tego pojęcia, jak gracz ? To ogólnie pozdrawiam. ;)

Kładzie prawdę na bity, tyle. Czy to jaki ma zwód oznacza, że musi wszystkich robić w chuja ? Mówi jaka jest prawda, tyle w temacie. Stary, na życie jakoś trzeba zarobić, z czegoś trzeba żyć. Czy to, że rapuje musi równać się z tym, że nie ma skończonego gimnazjum ? Proszę Cię. Jeżeli chcesz żyć w świecie zakłamanych wykonawców to żyj dalej. PIHU PROPSY! 5. ;)

♪♫Historia po pewnej historii♪♫
"Zabłądziłem wśród tych ulic, brudnych ulic, brudnych tak, że możesz brud przytulić."
Postaw piwo autorowi tego posta

Ksieciu 
VIP

Piwa: 17/34

Stan zjarania:

Poziom: Fanatyk

Dodany: 2011-09-08, 17:10 

PFKcompany napisał/a:

I.W.O napisał/a:
Czołowy gracz

I.W.O napisał/a:
i cały czas na propsie

To jakiś nowy drag?

Gość ma skończone studia prawnicze, jest prawnikiem, a pozwolił sobie powiedzieć publicznie pseudokibicowskie wrecz chuligańskie hasło w strone organów ścigania, co to za prawnik - żaden, proste i smiechem jest to, ze osoba wykształcona, bardzo wykształcona ma w głowie takie gówno.. To odnośnie osoby, a jego Rap mi obojetny nie słucham tak samo jak jego najwiekszego ziomka wieziennika - męczenika hehe.

No dokładnie. Ja ostatnio nie słucham Piha, ale bardzo na niego zajawiony byłem. Mistrzowski liryk, chyba najlepszy w Polsce. Wielu pewnie się nie zgodzi podając Eldokę, ale w kwestii liryki to chyba tylko z nim może konkurować.
A co Ty jesteś kurwa policjantem że tak się prujesz o hasła anypolicyjne, przeciwko organom ścigania ? Chuligańskie hasła ? Chłopie ogarnij się, nie żyjesz w bajce tylko w Polsce. Nie mówię, że Krzyczenie Jebac Policje na każdym kroku jest ok, ale mam beke z tego jak o wszystko się spinasz. I jeszcze dodałeś Chadę, który wprowadził nowy, uliczny styl do Polskiego rapu, wg mnie dużo lepszy od składów typu Firma. ( oczywiście Firma tez zrobiła dużo dobrego )

PFKcompany 
Użytkownik

Stan zjarania:

Dodany: 2011-09-08, 17:16 

I.W.O napisał/a:
Czy to, że rapuje musi równać się z tym, że nie ma skończonego gimnazjum ?

Ale o co chodzi? Ja nic takiego nie powiedziałem ja raczej miałem na myśli ze osoba z wyższym wykształceniem tym bardziej prawniczym powinna mieć coś w głowie i nie obrażać organów scigania, nie sadzisz? to jest ok ? ;)
I.W.O napisał/a:
Czy to jaki ma zwód oznacza, że musi wszystkich robić w chuja ?

No nie ale jaka jest prawda ? Taka, ze trzeba siać chuligańskie hasła typu "niech sie pierdola" odnośnie Policji, to jest ta szczerość, nie kłamanie ? To jest nic innego jak napisy na ścianach Cehawydepe czyli chołota z która on tym textem sie utożsamił - czlowiek z wyższym wykształceniem, zejdzmy na ziemie ;)

I.W.O 
Użytkownik

Stan zjarania:

Dodany: 2011-09-08, 23:08 

A co Ty tak bronisz policję ?
Pomagasz zbierać im haracz, jesteś kapusiem ? Nie rozumiem, moim zdaniem policja w Polsce jest totalnym dnem! Z braku laku przyczepiają się, gdy jesteś sam. Ale wtedy, gdy idziesz z ziomami, to boją się wyjść z auta. Taka jest prawda! Chcą Ci uprzykrzyć życie, dlatego że masz kaptur na głowie. Zgarną Cię za to, że pijesz piwo w parku, palisz fajkę, czy ściągasz muzykę. Wiem to z własnego doświadczenia, więc nie mów, że polska policja nie zasługuję na słowa pogardy. Doceniam to, że łapią przestępców, ale gardzę tym, że gnoją normalnych ludzi. I jak tutaj mieć do nich szacunek ? Typie, Tobie raczej nic nie zrobili, albo sam trzymasz z nimi sztamę, nie obchodzi mnie to. Ale nie pierdol takich farmazonów. Zresztą 2Pac też "pierdolił" policje, a z korzeni należy czerpać. Bo to one czynią Cię raperem. Nie wiem co miała na celu Twoja napinka, czy szukasz zwady, czy co. Ale odpuść ziomuś, bo mylisz się w tym temacie. Peiha nie krzyczy dennych haseł "jp", czysta prawda, która Cię boli najwidoczniej. Pih jest, był i będzie jednym z czołowych GRACZY polskiej sceny hip hopowej. Nie zmienisz tego! Może kiedyś zgarną Cię na dołek za picie piwa na ławce, wtedy zmienisz zdanie. Pow! 5. :)

"Zabłądziłem wśród tych ulic, brudnych ulic, brudnych tak, że możesz brud przytulić."

Gibon 
Najbardziej ogarnięty user

Piwa: 133/108

Stan zjarania:

Dodany: 2011-09-09, 09:04 

to fakt mamy pojebane prawo ale czy on broni policje ? zawod jak kazdy tylko mniej wdzieczny - zreszta sam znam sytuacje jak najwieksze jpeki jak im ktos fure zwinal albo wpierdolil to ogon pod siebie i na komende :D

Driada 
Najlepszy Moderator

Piwa: 61/138

Stan zjarania:

Dodany: 2011-09-09, 09:07 

I.W.O napisał/a:
Nie rozumiem, moim zdaniem policja w Polsce jest totalnym dnem! Z braku laku przyczepiają się, gdy jesteś sam. Ale wtedy, gdy idziesz z ziomami, to boją się wyjść z auta. Taka jest prawda! Chcą Ci uprzykrzyć życie, dlatego że masz kaptur na głowie. Zgarną Cię za to, że pijesz piwo w parku, palisz fajkę, czy ściągasz muzykę. Wiem to z własnego doświadczenia, więc nie mów, że polska policja nie zasługuję na słowa pogardy.

Dziwne, bo ile razy mnie policja zatrzymywała za picie piwa, to skończyło się na spisaniu mnie i moich znajomych, do tego spokojnie przy nich się paliło fajkę, miało kaptur na głowie... Policjant to też człowiek, zresztą wypowiadałam się o tym w innym temacie.

Cytat:
to fakt mamy pojebane prawo ale czy on broni policje ? zawod jak kazdy tylko mniej wdzieczny - zreszta sam znam sytuacje jak najwieksze jpeki jak im ktos fure zwinal albo wpierdolil to ogon pod siebie i na komende :D

Bo tak jest krzyczą JP JP JP, a jak przyjdzie co do czego to u nich szukają pomocy...

Jeżeli chodzi o PIH'a, cenię go za teksty, ma nietypowe flow. Ostatnio jakoś nie słucham go, ale ma duże propsy ode mnie! :)
I może jednak zostańmy przy temacie o PIHu, a o policji jest inny temat :)

Gibon 
Najbardziej ogarnięty user

Piwa: 133/108

Stan zjarania:

Dodany: 2011-09-09, 09:16 

a wlasnie apropos PIHa nie jestem mega fanem ale np. Rosyjska Ruletka z kodexu zniszczyl - dobre teksty i ciekawe flow choc na koncertach slaby jest wg mnie

Drozdu
[Usunięty]

Stan zjarania:

Dodany: 2011-09-09, 14:16 

Próbowałem go słuchać ale jego muza na dłużej jest nie do przełknięcia, wyrywkowo jeszcze mogę go zdzierżyć czyt. zwrotka u Mesa albo kawałek z Jamalem, lub Szatańskie wersety (choć tutaj tylko ze względu na gości) ale jego styl mnie jak na razie odpycha, nie kwestionuję tego, że jest w sumie dobrym raperem ale jak na razie na pewno nie dla mnie.

I.W.O 
Użytkownik

Stan zjarania:

Dodany: 2011-09-09, 16:20 

Driada napisał/a:

Dziwne, bo ile razy mnie policja zatrzymywała za picie piwa, to skończyło się na spisaniu mnie i moich znajomych, do tego spokojnie przy nich się paliło fajkę, miało kaptur na głowie... Policjant to też człowiek, zresztą wypowiadałam się o tym w innym temacie.

To powinnaś się cieszyć. Ja tam nie buntuje się krzycząc "jp", bo to jest denne. Nie jestem jakimś tam ulicznym chuliganem, ale dostałem trzy razy pałą po kręgosłupie i swoje przeżyłem. Temat policji mnie nie interesuje, ale co to nawija Pih w kawałkach to sama prawda, więc nie rozumiem tej całej prowokacji tutaj. Zwinęli ode mnie typa ze szkoły, za ściąganie muzyki. Mi zajebali pała za to, że nie zdjąłem kaptura jak mnie pytali. Więc, jeżeli Tobie nie podpadli to okej. Ale nie przyczepiaj się do mojego zdania, takie mam i takie będę miał. Tyle! I zajmijmy się Pihem, a nie policją. Pow! PEIHA! :)

PFKcompany 
Użytkownik

Stan zjarania:

Dodany: 2011-09-09, 16:46 

I.W.O napisał/a:
Mi zajebali pała za to, że nie zdjąłem kaptura jak mnie pytali

Przepraszam za offtopa, ale dam Ci rade. Jeśli rzeczywiście dostałeś tonfa za to, że nie nie zdjąłeś kaptura to z góry Ci powiem, ze Policja w tym wypadku przekroczyła swoje uprawnienia używając wobec Ciebie [osoby spokojnej] środków przymusu bezpośredniego w postaci uderzenia pałka, nie maja prawa!!!! Nastepnym razem jak coś takiego Ci sie stanie to odwróc sytuacje i Ty wylegitymuj takiego pseudo policjanta, wylegitymuj z numeru słuzbowego z legitki i ciśnij ze skarga do komendanta fajnie gdybyś jakiś slad miał i obdukacja lekarska to potwierdziła, a wtedy [zalezy od komendanta] dany burek chodnikowy moze mieć ciepło. Dodam, ze gdybyś był bardzo złośliwy i miał obdukcje lekarska, świadków mozesz nawet danemu policjantowi wytoczyć sprawe w sądzie. Jeszcze raz przepraszam za pisanie marginesem i offtopicowo.

anca963 
Kobieta na forum

Postawił 1 piw(a)

Stan zjarania:

Poziom: Obeznany

Dodany: 2011-09-11, 11:31 

I.W.O napisał/a:
O czym wy gadacie ?
Pihu to żywa legenda polskiego rapu! Koleś jest po studiach i składa tak inteligentne wersy, jak mało kto. Lubię te jego nawiązania do sentencji. Album Dowód rzeczowy nr.2 zrobił potężny rozpierdol, same klasyki. Głos wam nie pasuje ? Przecież Peiha ma tak gruby charakterystyczny wokal, że ciarki po plecach przechodzą. Jak dla mnie ikona polskiego rapu, duży szacun za wszystko i cały czas na propsie. Ja nie pojmuję tego, jak można nie słuchać tego kocura. Czołowy gracz na polskiej scenie. 5. ;)

Ekhem.. Nikt nie powiedział że głos Piha mu nie pasuje, z resztą rapera nie ocenia się po głosie kolego ;) Nie pojmujesz? Hm.. odnoszę wrażenie że tą wypowiedzią starasz się narzucić mi swój punt widzenia... Ja propsuję muzykę Piha,co nie zmienia faktu że 'pojmuję jak można nie słuchać takiego kocura.' ;) 5!

Joker 
Moderator

Piwa: 54/30

Stan zjarania:

Poziom: Detonator

Dodany: 2011-09-11, 14:31 

Niestety jest to chyba z tych starszych raperów bez flowanca963

anca963 
Kobieta na forum

Postawił 1 piw(a)

Stan zjarania:

Dodany: 2011-09-29, 16:23 

e tam, ja bardzo lubię Piha :) w jego głosie np w 'nie żałuj mnie' słyszę ból,da się odczuć że wie o czym mówi :) Dla mnie Pihu zawsze na propsie :)

alaTHC 
Kobieta na forum

Piwa: 6/12

Stan zjarania:

Poziom: Zapaleniec

Dodany: 2011-09-29, 16:52 

Teksty - zajebiste
Wokal - troszkę mnie drażni
Dowód Rzeczowy Nr 1 - wpada w ucho
Ogólnie mega propsy za teksty:)

MuzykąLudziDręcze 
Użytkownik

Stan zjarania:

Dodany: 2011-09-29, 19:27 

jak to było? Pierwszy hipokryta polskiej rap sceny? Heee :) props za Skazanych, reszta mnie nie obchodzi...

Moniek 
Użytkownik

Stan zjarania:

Dodany: 2011-09-30, 14:31 

Nie trawię tego rapera, dla mnie jest asłuchalny.

anca963 
Kobieta na forum

Postawił 1 piw(a)

Stan zjarania:

Dodany: 2011-10-02, 15:08 

Moniek,

Też tam miałam na samym początku słuchania Piha :)

Moniek 
Użytkownik

Stan zjarania:

Dodany: 2011-10-02, 20:29 

anca963 no ja się nie mogę do niego przekonać i wcale mnie jakoś nie ciągnie, żeby sprawdzać jego kawałki...

anca963 
Kobieta na forum

Postawił 1 piw(a)

Stan zjarania:

Dodany: 2011-10-02, 21:00 

Moniek,

Rozumiem, rozumiem aczkolwiek pozwolę sobie go dalej propsować :)

91.27 
Użytkownik

Piwa: 6/4

Stan zjarania:

Dodany: 2012-01-05, 13:45 

Pihu Pih... Adama mogę słuchać bez przerwy a jego teksty pochłaniam jak wygłodzony wilk. Osobiście jego styl leży mi jak najbardziej. Wielu z Was ciśnie na jego wokal ale jak dla mnie ten wokal jest wizytówką PIHa samą w sobie. Flow jaki zarzuca wymiata, wystarczy wsłuchać się w DR nr 2 - Poezja przez duże P !

Joker 
Moderator

Piwa: 54/30

Stan zjarania:

Poziom: Detonator

Dodany: 2012-01-06, 00:05 

Ty moja mordo mordo mordo moja mordo mordo

Zobacz na YouTube ::   [POKAŻ/UKRYJ]

Zobacz na YouTube ::   [POKAŻ/UKRYJ]

Mi się PIH z tym kojarzy :kiss: Ogółem nie trawię no.

ParmaHAM 
Użytkownik

Piwa: 6/4

Stan zjarania:

Dodany: 2012-01-06, 00:46 

91.27 napisał/a:
Pihu Pih... Adama mogę słuchać bez przerwy a jego teksty pochłaniam jak wygłodzony wilk. Osobiście jego styl leży mi jak najbardziej. Wielu z Was ciśnie na jego wokal ale jak dla mnie ten wokal jest wizytówką PIHa samą w sobie. Flow jaki zarzuca wymiata, wystarczy wsłuchać się w DR nr 2 - Poezja przez duże P !

Podbijam, dodam jeszcze, że jest jednym z moich ulubionych raperów.
Co do MORDO MORDO. No ludzie, chyba każdemu kto ma jakieś grubsze melanże za sobą zdarzył się jakiś przypał na bani :lmao: . Czasami jest beka innym razem wstyd whooj, ale nie ma się nad czym rozczulać jedna błaha sytuacja nie skreśli dobrego rapera tak jak jedna jaskółka nie uczyni wiosny. Peace.

WronaA 
Najlepszy Text Battles

Piwa: 71/33

Stan zjarania:

Dodany: 2012-04-15, 22:50 

Średnio mi ten raper podchodzi . Może i tekstowo dobry, flow ma, ale drażni mnie jego głos, a bity pod które nawija zwykle sprawiają, że nie chce mi się słuchać :) Ogólnie nie mój klimat .

"Skoro jedna zapałka może wzniecić pożar,
możesz rozpalić tłum, tym czym kochasz..."

Erniszon69 
Najlepszy User/VIP

Piwa: 73/56

Stan zjarania:

Poziom: Odlot

Dodany: 2012-04-16, 13:25 

Ja lubię tylko jego jeden kawałem z którejś części kodexu... Chyba "rosyjska ruletka"się nazywał o ile dobrze pamiętam. Raper który nie używa przepony tylko rapuje "gardłem" No cóż trzeba wydobyć z siebie trochę mocy.

Ero95 
Użytkownik

Piwa: 40/55

Stan zjarania:

Poziom: Pro smoker

Ostrzeżeń:
 1/3/5
Dodany: 2012-05-05, 10:14 

:D Ja tam ogólnie lubię PIHa,jego rapsy są zwykle na wysokim poziomie choć czasem walnie jakiegoś cieniasa ;<

L G N
"Musiał się obudzić i wyrwać z kręgów piekła
Anioł który upadł zamilkł i nie chciał się odezwać"

adam, piechocki, pih
Odpowiedz do tematu