Przesunięty przez: eko 2011-12-04, 22:22 |
|
| Autor |
Wiadomość |
Gibon
Najbardziej ogarnięty user

Stan zjarania:
|
Dodany: 2011-11-20, 21:10
|
|
|
co mam dodac ? ostr niszczy zawsze stylem |
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Poznaje
|
Dodany: 2011-11-20, 21:38
|
|
|
Najgorszy raper jaki kiedykolwiek stąpał po naszym globie. |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Fanatyk
|
Dodany: 2011-11-20, 21:41
|
|
|
| CocaineRunner napisał/a: | | Najgorszy raper jaki kiedykolwiek stąpał po naszym globie. |
A możesz uzasadnić dlaczego tak myślisz? |
_________________ I co Ty mi tu, jak Ty nie Ty mi tu. Nawet się nie wpierdalaj jak nie używasz dynamitu!
 |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-11-20, 21:48
|
|
|
No dobra świruję, może nie najgorszy, ale nie rozumiem na czym nabuchał sobie takiego fanebase`u, ach tak zapomniałem na ślepo zapatrzonych w niego gimbusach i studentach którzy ostatnie pieniądze wydadzą na jego skrzeczącą płytkę. Jest monotonny od paru lat nie wydał niczego co by mnie zaciekawiło, powtarzające się schematy jeżeli chodzi o teksty. Jedynym plusem mogą być to, że nagrywa z wypalonymi truskulami ze stanów, których kiedyś tam słuchałem. |
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 4 piw(a): Ksieciu, krusze topy, Cuzzin, wzynit |
 |

Stan zjarania:

Poziom: Odlot
|
Dodany: 2011-11-21, 09:15
|
|
|
| CocaineRunner napisał/a: | | No dobra świruję, może nie najgorszy, ale nie rozumiem na czym nabuchał sobie takiego fanebase`u, ach tak zapomniałem na ślepo zapatrzonych w niego gimbusach i studentach którzy ostatnie pieniądze wydadzą na jego skrzeczącą płytkę. Jest monotonny od paru lat nie wydał niczego co by mnie zaciekawiło, powtarzające się schematy jeżeli chodzi o teksty. Jedynym plusem mogą być to, że nagrywa z wypalonymi truskulami ze stanów, których kiedyś tam słuchałem. |
To ja już nie wiem naprawdę o czym Adam mógłby nawijać, żeby być wszechstronnym ...
Adam się nie boi żadnego tematu... słyszałeś kiedyś "freestyle o torbie". Człowieku jak słyszę,że Adam jest monotonny to mnie krew zalewa. I jeszcze jedno, Adaś to prawdopodobnie jedyny raper który jeździ z prawdziwą orkiestrą. I pamiętaj Adam jest mega kreatywny, podaj mi jeszcze kogoś takiego z Polski to wtedy możesz mówić, że jest monotonny... Acha i jestem studentem i chyba mnie obrażasz czasami się zastanów co piszesz bo brzmi to co najmniej tak jakbym nie miał co z tym hajsem zrobić, dlatego wydaje na płytkę Ostrowskiego.... |
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-11-21, 16:03
|
|
|
ja też sie nie jaram. typek z charyzmą, z tego co widziałem to na koncertach trzyma dobry kontakt z fanami.nie widzę powodu żeby jarać się jego wolnym, owszem poskładany dobrze ale myślę że na wolnym trzeba się popisać czym więcej niż tylko przyśpieszeniami (co z resztą maskuje dużą część słabych wersów). Na albumach monotonia, co najmniej śmieszny fejm po galeriankach. Raczej pod niż przed publikę.. |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-11-21, 18:44
|
|
|
Ostry najlepszy do 2007 roku. Następne płyty jakby robione pod publiczkę, takie jakieś strasznie irytujące, skrzeczące flow, ale parę kawałków jest jeszcze dobrych. |
_________________ I mówi, że by wpadła do mnie na seks i blanta,
Albo blanta i seks, albo na blanta seks i blanta. |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-11-22, 17:18
|
|
|
A według mnie, to powinno się wsłuchać w czyjąś twórczość, zanim niepotrzebnie zacznie się rzucać słowa na wiatr. Nie dostrzegam jakoś monotonii. Według mnie, to facet ma mnóstwo ciekawych patentów na 'sprzedanie się', ale czasem ostro przesadza. Dowód? Ostatni album. Nie ma co się oszukiwać. Intencje co prawda były dobre, ale rezultat? Pozwolę sobie coś nawet zacytować - "Porażki smak". Jednak mimo wszystko, to co zdołał już nagrać tego mu nie zabierzemy, jak sam o tym wspomniał. Wciąż odtwarzam regularnie jego albumy pt. "Jazz w wolnych chwilach, oraz Jazzurekcja". Sądzicie, że to nie ma sensu? A kurwa po co ma być zawarty sens w jego tekstach, skoro głównie rozchodziło się o brzmienie podczas tworzenia obu płyt? Zakładam, że również sądzicie, że te dwie płyty mają coś ze sobą wspólnego. Tak. Zwróćcie uwagę, że brzmienie na krążku "Jazz w wolnych chwilach" jest nieco otępiałe i chłodniejsze, a zarazem można stwierdzić, że jest mroczniejsze, niż na albumie "Jazzurekcja". Ten z kolei album pod względem brzmienia porywa i zmusza do życia. To coś niesamowitego. |
_________________ Soundcloud | Bristol Fan Page Facebook | Last FM |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Holender ;)
|
Dodany: 2011-11-22, 17:24
|
|
|
| krusze topy napisał/a: | | Na albumach monotonia |
Zupełnie się nie zgodzę. Ostry ma akurat mnóstwo pomysłów i patentów. Tylko, że ostatnio spuścił z tonu. |
|
 |
Gibon

Stan zjarania:

Poziom: Holender ;)
|
Dodany: 2011-11-23, 12:03
|
|
|
Pojutrze + 3 grudnia wpadam na jego koncerty i zobaczymy jak z fasonem |
|
 |

Stan zjarania:

|
|
|
|
 |
Gibon

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-11-24, 08:50
|
|
|
To dobrze ,ze jest robione pod publike bo muzyka jest dla ludzi |
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): Ksieciu |
 |
Liz
Kobieta na forum

Stan zjarania:

Poziom: Degustator
|
Dodany: 2012-01-24, 21:23
|
|
|
na moim podwórku słucha się Ostrego od lat. cała rodzina mojego kumpla jest wychowana na jego muzyce. dla mnie kolo jest na serio spoko, lubię jego teksty. niedługo w JG jego kolejny koncert organizowany przez Steez Shop - Orient Express zaprasza |
_________________ "To moje życie, tak to moja droga
Z uśmiechem budzę się, każda chwila jest nowa
Kreuję rzeczywistość, tworzę te słowa
Miłość, zajawka, talent - to wszystko od Boga" |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2012-03-16, 11:05
|
|
|
nie lubie go - no po prostu go nie lubie i nic na to niestety nie poradzę, niemniej jednak uważam, że jest świetnym artystą - bardzo dojrzałym na polskiej scenie HH, teksty ma światne, bity znakomite - samego mnie dziwi, że wypowiadam sie na jego temat w samych superlatywach, a chwilę wcześniej napisałem, że go nie lubie. po prostu to jest tak, że przesłuchałem wiele jego utworów i są genialne, ale jakoś nigdy do mnie nie trafiły na tyle, żeby go słuchać jakoś nagminnie. ale szacunek mam do niego wielki. |
_________________ Wróżby Tarot |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Detonator
|
Dodany: 2012-03-16, 23:15
|
|
|
Mało ludzi jest, którzy są na scenie aktywni tyyyle czasu jak OSTR i dalej mają ten ząb, te błyskotliwe teksty, te porównania, TE IRONIE, które tak uwielbiam w jego wykonaniu. Co mogę powiedzieć, coś pięknego. |
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Obeznany
|
Dodany: 2012-05-10, 19:15
|
|
|
No Adam to prawdziwa klasa, szacun.
Tego pana zawsze bede szanowac i pamietac. |
_________________ Zapomniałeś już, że nie mieliśmy nic?
Była scena, mikrofon, puste kartki i bit,
W sercach marzenia, cztery wspólne sny,
I konsekwentne dążenia, żeby być tu gdzie dziś. |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2012-05-10, 19:20
|