SZPADYZOR RECORDS, UNHUMAN, EL POLAKO oraz SMOKE STORY GROUP prezentują ekskluzywny materiał zza kulis pierwszych dwóch teledysków, zrealizowanych przez ekipę WENDLAND FILMS do utworów pochodzących z płyty PDG GAWROSZ!
Zainspirowani obrazem francuskiego malarza Delacroix „Wolność wiodąca lud na barykady” najpierw stworzyliśmy okładkę solowego debiutu Shellera, by w końcu stwierdzić, iż teledyski do albumu PDG GAWROSZ muszą zostać nakręcone w stolicy europejskiego rapu, jaką bez wątpienia jest PARYŻ. Dlatego czym prędzej zapakowaliśmy się do busa i pełni nadziei na dobre ujęcia wyruszyliśmy kręcić klipy do utworów: MECHANIZM BRAGGA i DO OSTATNIEJ KROPLI.
Making of jedynie w małej częśći oddaje to co zastało ekipę na miejscu, aby zobrazować Wam atmosferę wystarczy napisać, że Shellera na miejscu wspierali m.in Słon, Mikser i Jajo!
Premiera płyty PDG GAWROSZ przewidziana jest na 19.02.2011, już 3.02.2011 natomiast możecie spodziewać się premiery pierwszego klipu do utworu „DO OSTATNIEJ KROPLI„!
UWAGA! Specjalny konkurs na oficjalnym profilu facebook Shellera! Aby zdobyć pierwszy egzemplarz PDG GAWROSZ jaki opuści linię produkcyjną wystarczy wziąć udział w zabawie i wytypować trzech raperów, którzy gościnnie pojawią się na albumie! Swoje odpowiedzi należy wpisywać w komentarzach do specjalnie założonego posta, konkurs posiada jeden haczyk: Słoń się nie liczy – jego obecność na PDG GAWROSZ wiadoma była od dawna!
To niemożliwe, że wciągu jednego miesiąca pojawiło się aż tyle konkursów, chociaż nie ma co ukrywać faktu, skoro to po części opiera się na reklamie w dość niezły sposób. Oczywiście czekam na ten materiał, chociaż nie sądzę, że ten album będzie się mieścił w czołówce tego roku.
Ja myślę że szelka pokaże coś na tym albumie. Nie należy do słabych graczy można powiedzieć ze mieści się w czołówce polskiego rap sceny.
_________________ Czas nas zmienia, jebany czas nas zmienia
i kształtują nas nasze przeżycia, nie wiedza.
Konki [Usunięty]
Stan zjarania:
Poziom: Poznaje
Dodany: 2011-01-30, 16:59
Czekam od kiedy pojawiło się info, że Sheller wydaję solówkę, jaram się.
Mazgaj [Usunięty]
Stan zjarania:
Poziom: Poznaje
Dodany: 2011-01-30, 19:36
Fajny pomysł na okładkę, tylko trochę wykonanie mnie odrzuca. Shelką nie jarałem się nigdy specjalnie, ale podobają mi się jego niektóre wersy i flow. Płytkę sprawdzę nie dlatego, że się nią jaram, a dlatego, że staram się być na bieżąco w tym roku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum