Dzisiaj jest

Autor Wiadomość
metro 
Użytkownik

Piwa: 4/3

Stan zjarania:

Poziom: Nałogowiec

Dodany: 2011-01-28, 03:19 

SZPADYZOR RECORDS, UNHUMAN, EL POLAKO oraz SMOKE STORY GROUP prezentują ekskluzywny materiał zza kulis pierwszych dwóch teledysków, zrealizowanych przez ekipę WENDLAND FILMS do utworów pochodzących z płyty PDG GAWROSZ!

Zainspirowani obrazem francuskiego malarza Delacroix „Wolność wiodąca lud na barykady” najpierw stworzyliśmy okładkę solowego debiutu Shellera, by w końcu stwierdzić, iż teledyski do albumu PDG GAWROSZ muszą zostać nakręcone w stolicy europejskiego rapu, jaką bez wątpienia jest PARYŻ. Dlatego czym prędzej zapakowaliśmy się do busa i pełni nadziei na dobre ujęcia wyruszyliśmy kręcić klipy do utworów: MECHANIZM BRAGGA i DO OSTATNIEJ KROPLI.

Making of jedynie w małej częśći oddaje to co zastało ekipę na miejscu, aby zobrazować Wam atmosferę wystarczy napisać, że Shellera na miejscu wspierali m.in Słon, Mikser i Jajo!

Premiera płyty PDG GAWROSZ przewidziana jest na 19.02.2011, już 3.02.2011 natomiast możecie spodziewać się premiery pierwszego klipu do utworu „DO OSTATNIEJ KROPLI„!

Bądźcie czujni, sprawdzajcie nasze kanały:

» Zaloguj się aby zobaczyć linki! «

UWAGA! Specjalny konkurs na oficjalnym profilu facebook Shellera! Aby zdobyć pierwszy egzemplarz PDG GAWROSZ jaki opuści linię produkcyjną wystarczy wziąć udział w zabawie i wytypować trzech raperów, którzy gościnnie pojawią się na albumie! Swoje odpowiedzi należy wpisywać w komentarzach do specjalnie założonego posta, konkurs posiada jeden haczyk: Słoń się nie liczy – jego obecność na PDG GAWROSZ wiadoma była od dawna!

Zobacz na YouTube ::   [POKAŻ/UKRYJ]

Postaw piwo autorowi tego posta

Bristol 
Najlepszy Beatmaker

Piwa: 92/194

Stan zjarania:

Poziom: Odlot

Dodany: 2011-01-28, 11:09 

To niemożliwe, że wciągu jednego miesiąca pojawiło się aż tyle konkursów, chociaż nie ma co ukrywać faktu, skoro to po części opiera się na reklamie w dość niezły sposób. Oczywiście czekam na ten materiał, chociaż nie sądzę, że ten album będzie się mieścił w czołówce tego roku.

metro 
Użytkownik

Piwa: 4/3

Stan zjarania:

Poziom: Nałogowiec

Dodany: 2011-01-29, 02:13 

Ja myślę że szelka pokaże coś na tym albumie. Nie należy do słabych graczy można powiedzieć ze mieści się w czołówce polskiego rap sceny.

Konki
[Usunięty]

Stan zjarania:

Poziom: Poznaje

Dodany: 2011-01-30, 16:59 

Czekam od kiedy pojawiło się info, że Sheller wydaję solówkę, jaram się.

Mazgaj
[Usunięty]

Stan zjarania:

Poziom: Poznaje

Dodany: 2011-01-30, 19:36 

Fajny pomysł na okładkę, tylko trochę wykonanie mnie odrzuca. Shelką nie jarałem się nigdy specjalnie, ale podobają mi się jego niektóre wersy i flow. Płytkę sprawdzę nie dlatego, że się nią jaram, a dlatego, że staram się być na bieżąco w tym roku.

gawrosz, pdg, shellerini
Odpowiedz do tematu