Dzisiaj jest

Autor Wiadomość
metro 
Użytkownik

Piwa: 4/3

Stan zjarania:

Poziom: Nałogowiec

Dodany: 2011-02-03, 17:23 

SZPADYZOR RECORDS, UNHUMAN.PL, SMOKESTORY oraz EL POLAKO mają zaszczyt zaprezentować teledysk "Do Ostatniej Kropli" promujący nową płytę Shellera "PDG GAWROSZ", która ukaże się na rynku 19.02.2011! Już dzisiaj natomiast możemy Was zaprosić do składania zamówień w oficjalnej przedsprzedaży na oficjalnej stronie poznańskiej wytwórni www.szpadyzor.pl! Tylko w pre-orderze całkowicie za darmo dostaniecie bonusową płytę SHELLERINI GOŚCINNIE z udziałem wielu raperów z czołówki polskiej sceny hip-hop!

DO OSTATNIEJ KROPLI to kolejny singiel promujący wydawnictwo Shellera (pierwszy teledysk: ELEMENT ZASKOCZENIA/OSTATNIE POKOLENIE do sprawdzenia na kanale youtube.pl/shellerpdg). Reżyseria i zdjęcia i to niezawodne WENDLAND FILMS, montaż BUGAR DESIGN, za produkcję muzyczną odpowiedzialny jest Mikser, scratch wykonał DJ DECKS. Zarówno ten utwór, jak i wszystkie pozostałe zostały nagrane w LA BOMBA STUDIO, mix i mastering to świetna robota Arka Namysłowskiego (Avantgarde Studio).

Płyta PDG GAWROSZ to legalny debiut Shellera, który pomimo braku oficjalnej dyskografii jest uznaną postacią polskiej sceny rapowej. Swoją pozycję na rynku ugruntował udziałem w projektach PWS oraz WSRH, udzielał się również gościnnie na albumach najpopularniejszych polskich artystów rapowych. Wszystko to zaowocowało licznymi kontaktami, które są widoczne na trackliście płyty:

1.Intro (prod. Grant, scratch - DJ Show)
2.Do Ostatniej Kropli (prod. Mikser, scratch - DJ Decks)
3.Kokaina feat.Słoń (prod. Donatan)
4.Kraina Zwichniętej Wyobraźni feat. Koni (prod. RX, scratch - RX)
5.Mechanizm Bragga (prod. Donatan, scratch - DJ Soina)
6.Sodowych Lamp Blask feat. AIFAM (prod. Mikser)
7.Ostatnie Pokolenie (prod. DNA, scratch - DJ Show)
8.Paręset Słów feat. Onar, Kaczor (prod. Donatan)
9.Gra feat. DGE (prod. DJ Story, scratch - DJ Story)
10.PDG Gawrosz (prod. Donatan)
11.W Moich Oczach (prod. Muggin, scratch - DJ Show)
12.Wstań I Idź feat. DGE (prod. Donatan)
13.Alkohol, Tytoń I Zapętlony Bit (prod. Julas, scratch - DJ Kostek)
14.Źle W Głowach feat. PIH (prod. DNA)
15.Z Tymi Co Niegdyś feat. RR Brygada (prod. Donatan)
16.Element Zaskoczenia (prod. Mikser, scratch - DJ Show)
17.Wydycham Niepokój (Outro) (prod. RX, scratch - RX)

W dniu premiery album będzie dostępny w internecie (www.szpadyzor.pl, www.unhuman.pl), sklepach muzycznych na terenie całego kraju (Empik, Media Markt, Saturn, Kolporter, Media Expert) oraz w skateshopach (już wkrótce opublikujemy dokładną listę sklepów, w których zawsze znajdziecie wszystkie płyty od Szpadyzor Records)!

SZPADYZOR RECORDS nie śpi nigdy!

Zobacz na YouTube ::   [POKAŻ/UKRYJ]

Mazgaj
[Usunięty]

Stan zjarania:

Poziom: Poznaje

Dodany: 2011-02-03, 18:11 

Kawałek całkiem fajny, flow Shelki miłe dla ucha, ale to jednak nie to co mnie jara. Ka wałek ma zdecydowanie za mało kopa, po prostu słuchając tego, nie czuć tego czegoś :-/.
Płytką się nie jaram, tak jak nigdy się specjalnie nie jarałem Shellerinim (Mimo tych wszystkich opiń, że Sheller miażdży w każdej zwrotce itp.).
Prawdopodobnie sprawdzę płytę, ale pewnie większego szału nie będzie, bo jak singiel nie jara to pewnie album też nie będzie. Zobaczymy. Nie ocenię płyty z góry po przesłuchaniu jednego kawałka. Jak już przesłucham to się wypowiem więcej.

Pokrak 
Użytkownik

Piwa: 6/1

Stan zjarania:

Poziom: Nałogowiec

Dodany: 2011-02-04, 03:57 

Ogólnie rzecz ujmując Shellka w duecie ze Słoniem pod szyldem WSRH brzmi iście przekozacko, zarówno na jedynce jak i na UnHuman.. Co do solówek Słonia również nie mam zastrzeżeń bo katuje je od rana do wieczora po kilkanaście godzin więc również raczej nie miałem co do eS do Ha obaw i o jego solówkę,że jeżeli chodzi o gości będzie na niskim poziomie czy też pod względem beatów jak i patrząc przez pryzmat samych jego zwrot. Spodziewałem się właśnie Donatana, Julasa, Showa, Dna czy też Soiny. Ale Kostka się szczerze mówiąc tutaj nie spodziewałem co było dla mnie miłym zaskoczeniem jak przeczytałem trackliste. Brakuje mi tutaj jedynie Miksera i tych jego beatów. No ale skoro Shellka tak chciał ok, zobaczymy co z tego wyjdzie za kilkanaście dni, jak podskoczę do UnHuman i w końcu zaopatrzę się w krążek.
Co do samych feat. RR się spodziewałem bo gdzieś na jednym z wywiadów o tym wspominał jak jeszcze zapowiadał końcówkę prac nad ów krążkiem, Piha również się spodziewałem - to było oczywiste, skoro Adaś zaprosił na "DR.1". O Wojtku ze Składu również nie ma co wspominać i to jeszcze w "Kokainie" według mnie będzie kawał dobrego rycia kubła :roll: Gurala się również spodziewałem w końcu Szpadyzor ;) Aifamów , Kaczora - również ;) To jakoś było do przewidzenia. Onar - choć wiadomo, że mieli już feat no ale Jego akurat się tutaj nie spodziewałem, nie wiem czemu.. Ale jakoś jak dla mnie On tutaj nie pasuję.

HardkorTeknikMiejskiegoFlowkloru.
Postaw piwo autorowi tego posta

decks, dj, do, ft, gawrosz, kropli, ostatniej, pdg, shellerini
Odpowiedz do tematu