|
|
| Autor |
Wiadomość |

Stan zjarania:

Poziom: Zapaleniec
|
Dodany: 2011-07-20, 19:44
|
|
|
I pomyśleć że kłótnia się zaczeła od mojego wpisu...
Peja ma prostackie zachowanie chodź by z tego powodu, że nawoływał jeszcze nie tak dawno na koncertach żeby ludzie skandowali "Jebać Tedego i całą rodzinę jego", czy to jest na poziomie?
Spójrzcie na Jacka, mimo beefu z Ryśkiem wypowiada się o nim kulturalnie, szanuje go za to co zrobił dla polskiego hip hopu i nie odpierdala takich akcji, oto powód.
Ps. Tak się załatwia sprawę "faków" Od 1:46 sobie puśćcie i KONIEC TEMATU! |
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Fanatyk
|
|
|
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Detonator
|
Dodany: 2011-07-21, 10:22
|
|
|
Nwm załóżcie jakiś inny temat na dyskusje TDF vs Peja. Tu już nie pierdolcie o tym |
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-07-21, 11:19
|
|
|
| Joker napisał/a: | | Nwm załóżcie jakiś inny temat na dyskusje TDF vs Peja. Tu już nie pierdolcie o tym |
Tylko Ci odpowiedziałem na Twoje pytanie. |
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Degustator
|
Dodany: 2011-09-03, 23:41
|
|
|
Nie lubie tych którzy sa przerostem formy nad treścia: Peja, Chada, Sheller, Gandzior, Sobota [buahahaha], Rafi.. Podziemie ich rozkłada na łopatki! |
_________________ "Hip Hop nie umarł - hip hop sie skurwił, promocja chujni, populistyczny chłam, a jak RAP nie ma duszy to pierdole taki RAP..." |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-09-04, 10:58
|
|
|
| PFKcompany napisał/a: | | Peja |
Dlaczego uważasz że ktokolwiek z podziemia go niby rozkłada na łopatki ? Ok, mogę się zgodzić z resztą raperów których wymieniłeś, chociaż uważam że w podziemiu nie ma żadnego lepszego gracza od tych co wymieniłeś. Jakoś to uargumentuj
CHada
Dobry głos, agresywne flow, niektóre teksty mnie denerwują, i denerwuje mnie często on sam jako żywa reklama SSG i innych firm, ale ok, to jest to przegryzienia. Nie jest może tak idealny technicznie jak co poniektórzy to jednak uważam że jest dobrym raperem, i wprowadził zupełnie inny nurt ulicznego rapu. To nie jest to co Firma i inne uliczne składy typu HG . Chada w ogóle jest niezłym czarnuchem na Polskiej scenie.
Sheller
Monotonne teksty na maksa, i na maksa dobre flow, chociaż na dłuższą metę trochę nudne. Bardzo lubiłem tego rapera ale solówka mnie zawiodła. No technicznie dobry, plus ma fajne flow, ale przez zachrypnięty głos po dłuższym czasie jest dość nudny.
Gandzior
No co mogę powiedzieć ? Na maksa pozytywny gość, props że stara się nagrywać kawałki, ale to nie jest to ;-) Uważam że raczej nie ma fajnego flow, ani jakoś specjalnie technicznie nie rozpierdala ale ma wiele bardzo dobrych tekstów, i choć są proste to jednak dają do myślenia. Przesłuchałem parę kawałków z Gorące Wersy Płoną, i nie jest tak źle jak myślałem
Sobota
No SOB jak SOB Dobre flow, dobry głos, ogólnie jarałem się nim jak pojebany jakiś czas temu, cały Sobotaż znałem na pamięć, jego zauważyłem że ludzie albo bardzo nie lubią, albo go lubią, a raczej mało jest obojętnych. Uważam go za niezłego gracza, a nawet więcej. Bardzo podobają mi się jego kawałki. No ogólnie jest dobry [/b]
Rafi
Nie wiem, nie widze fenomenu tego gościa którym obecnie się jara tak wiele osób i wymienia go wśród najlepszych raperów w kraju. Ja na pewno nie umieściłbym go wysoko. dlatego jestem w stanie zgodzić się, że ktoś z podziemia może go zjadać |
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-09-04, 11:52
|
|
|
Kurwa Księciu w temacie sie pisze tych których sie nie lubi, kurwa napisałem tych których nie lubie to po chuj sie odzywasz i wypisujesz ich kurwa jako, ze ich lubisz i kazdego opisujesz swoim marnym pojeciem, popierdoliłeś tematy i odbij bo jesteś tak ciezko irytujacy ze nie mam słów. Jest temat "Twoi ulubienie raperzy" wiec cisnij i tam napisz sobie te cipy, a tutaj nie komentuj.
[ Komentarz dodany przez: eko: 2011-09-04, 13:26 ]
Zmien ton wypowiedzi a najlepiej ochlon takie. Slowne upomnienie. Ksieciu mial prawi wyrazic swoje zdanie tak samo ty mozesz wyrazic swoje, popierajac je konkretnymi argumnentami. Bez napinki, po prostu troche kulturki musi byc.
eko
|
_________________ "Hip Hop nie umarł - hip hop sie skurwił, promocja chujni, populistyczny chłam, a jak RAP nie ma duszy to pierdole taki RAP..." |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-09-04, 12:11
|
|
|
Oj ktoś chyba się spiął za bardzo Wiesz, napisać ze chujowe nawet nie słuchałem może powiedzieć każdy, ale chciałem po prostu jakieś argumenty ;-)
Odzywam się bo mam do tego prawo, a mówiąc cipy o tych raperach, po prostu hejtujesz I nie ja pierwszy tutaj chciałem jakieś argumenty heh Myślę że dobrze by było powiedzieć czemu się ich nie lubi, bo czasem można się pośmiać |
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): Mylfon |
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-09-04, 21:12
|
|
|
| PFKcompany napisał/a: | | Nie lubie tych którzy sa przerostem formy nad treścia: Peja, Chada, Sheller, Gandzior, Sobota [buahahaha], Rafi.. Podziemie ich rozkłada na łopatki! |
no to sie uśmiałem ahahaha
Człowieku, kiedyś większość z tych raperów, jeśli nie wszyscy, byli w podziemiu i jakoś się musieli wyróżniać skoro teraz nagrywają na legalu i są czołówką polskiego rapu, no może prócz Gandziora i Soboty.
Każdy ma swoje zdanie dlatego napisz że TWOIM ZDANIEM podziemie ich rozkłada na łopatki, bo dla większości jest zupełnie odwrotnie |
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Nałogowiec
|
Dodany: 2011-09-05, 06:45
|
|
|
Czego ja NIE slucham? zadnego, wszystkich slucham chociaz raz. ale by ksieciu sie nie spinal to nie lubie:
Nowych pomorskich itd. grup, ekip ktore ostatnio sie pojawily, ich gadanina nie ma sensu i to kazdego. |
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): PFKcompany |
 |

Stan zjarania:

Poziom: Pro smoker
|
Dodany: 2011-09-05, 10:41
|
|
|
Peja,Pih... po prostu mnie wkurwiają |
_________________ Tęsknie za Tobą, mów mi Peter Parker, pamiętaj że wrócę, ogarnę życie najpierw
KRZYWAS@FACEBOOK!
KRZYWAS@SOUNDCLOUD! |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-09-06, 20:53
|
|
|
Tedzik :> ale to juz cale forum wie ze June Tedego nie lubi
hm. a Peji nie slucham, nie ze nie przepadam - skonczyla mi sie na niego faza.
I oczywiscie Grubson, bo dla mnie to nie rap . |
_________________ Kochanie jestem głodna nieba i spragniona ziemi
 |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-09-07, 21:05
|
|
|
- Paktofonika, Rahim, Fokus, Magik
- cała poznańska scena - pod względem muzycznym, bo w wywiadach całkiem spoko się wydają
- Diox - bo ostatnio się wszędzie wpierdala, niedługo mi z lodówki wyskoczy
- Pih, Chada
- OSTR
- Vienio, Pelson, Eldo
- HST - wiele osób się jara, mi się podoba jeden kawałek na Czarnym Złocie. Nie czuje podjary
- Firma, Fabuła
- Grubson |
_________________ Stoisz i patrzysz, albo usuwasz z drogi tych słabszych. |
|
|
|
 |
Gibon
Najbardziej ogarnięty user

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-09-08, 11:33
|
|
|
| Second napisał/a: | Czego ja NIE slucham? zadnego, wszystkich slucham chociaz raz. ale by ksieciu sie nie spinal to nie lubie:
Nowych pomorskich itd. grup, ekip ktore ostatnio sie pojawily, ich gadanina nie ma sensu i to kazdego. |
no ja tez wychodze z zalozenia ,ze sprawdze i przeslucham zanim powiem chujowe |
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Poznaje
|
Dodany: 2011-09-15, 08:35
|
|
|
Ja nie lubię
Tedego-Ten człowiek jest Żałosny
Mezo-Drugi Kurw* Wielki Raper
Sobota-Nienawidzę gościa ma ch*jowe Tracki dla mnie i tyle
Peja-Nawet go Lubiłem przez jakiś czas Ale Jakoś mi się znudził
O.S.T.R-Tego Człowieka Nienawidzę jak Tedego Może dobry raper dla nie których, ale do mnie on nie przemawia |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-09-15, 15:42
|
|
|
JbK, podales Tedego Peje i OSTR TO JEST CZOLOWKA POLSKIEGO RAPU. przyznam ze mezo do dupy ale sobote ja lubie (tu akurat mozesz go nie lubic ) |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-09-15, 17:27
|
|
|
| PFKcompany napisał/a: | Kurwa Księciu w temacie sie pisze tych których sie nie lubi, kurwa napisałem tych których nie lubie to po chuj sie odzywasz i wypisujesz ich kurwa jako, ze ich lubisz i kazdego opisujesz swoim marnym pojeciem, popierdoliłeś tematy i odbij bo jesteś tak ciezko irytujacy ze nie mam słów. Jest temat "Twoi ulubienie raperzy" wiec cisnij i tam napisz sobie te cipy, a tutaj nie komentuj.
[ Komentarz dodany przez: eko: 2011-09-04, 13:26 ]
Zmien ton wypowiedzi a najlepiej ochlon takie. Slowne upomnienie. Ksieciu mial prawi wyrazic swoje zdanie tak samo ty mozesz wyrazic swoje, popierajac je konkretnymi argumnentami. Bez napinki, po prostu troche kulturki musi byc.
eko
|
Nie zasługujesz na ten nick. Zachowujesz się jak bachor.
A kogo nie lubię? - TeDe, Pih, Małpa i kilku, których nie pamiętam. |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Detonator
|
Dodany: 2011-09-15, 17:32
|
|
|
JbK, jak ktoś do Ciebie nie przemawia do już go nienawidzisz ?
Co do wypowiedzi Gibona propsuję, nie wszyscy dziś tak robią. Wielu z góry zaklada np: "A to TDF to chujowe" "A to Peja to jeszcze gorsze kurwa dla biedaków muzy nie będe słuchał". Trzeba słuchać, znać coś, żeby móc o tym w pełni dyskutować |
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-09-16, 09:52
|
|
|
| Notos napisał/a: | | Nie zasługujesz na ten nick. Zachowujesz się jak bachor. |
chuj Ci do tego fryndzlu |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-09-16, 10:05
|
|
|
| PFKcompany napisał/a: | | Notos napisał/a: | | Nie zasługujesz na ten nick. Zachowujesz się jak bachor. |
troszke gościu sie ogarnij, nie rób trzody na tym forum, patrz ile osób już Ci uwage zwrociło a ty dalej swoje |
|
 |

Stan zjarania:

|
|
|
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-09-16, 15:05
|
|
|
| PFKcompany napisał/a: | | Notos napisał/a: | | Nie zasługujesz na ten nick. Zachowujesz się jak bachor. |
Jesteś debilem. Spamujesz i srasz ogniem
A do mojej listy dochodzi Jajonasz. |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Obeznany
|
Dodany: 2011-09-17, 10:33
|
|
|
PFKCompany jesteś spamerskim dzieckiem do którego nic nie dociera.Zachowujesz się jakbyś miał ADHD maskowane z wodogłowiem ofiaro patologicznego dzieciństwa |
_________________ Mam swoje zdanie...I chuj mnie obchodzi czy się z nim zgadzasz. |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Holender ;)
|
Dodany: 2011-09-17, 10:59
|
|
|
Notos, PFKcompany, szoker77 - wszyscy po warnie |
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Obeznany
|
Dodany: 2011-09-17, 23:33
|
|
|
Atmosfera się troszkie zaogniła widze, więc lil' comeback to tha topic/osobiście nie lubie słabych płyt, słabych skillów, słabych tekstów i słabych bitów. Dziękuje/all 4 rap Bez odbioru. |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-09-28, 21:33
|
|
|
Edit: Zaczynam się przekonywać do Małpy, więc skreślam go z mojej listy. |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-09-28, 21:37
|
|
|
Ja sie ostatnio przekonałem do PTP i Chady... |
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2012-01-20, 21:11
|
|
|
PFK company potrafi zjebać wiele tematów na tym forum widzę , bo nie potrafi zrozumieć lub zaakceptować postów innych.
Ale wracając do tematu wymienię tych których nie lubie:
Firma - wiadomo , zero przekazu ,
L.U.C. - nie trafia do mnie , zraża mnie jego flow,
Wini - umieszczam go tu , chociaż nie nazwał bym go raperem . Chociaż coś tam nagrywa. Ale wielki + za stoprocent ,
coraz mniejsza jest moja sympatia do Pezeta. Uważam ,że współpraca z Sydneyem Polakiem nie wyjdzie mu na dobre |
_________________ -> http://www.facebook.com/polski.rap.news |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2012-02-10, 22:30
|
|
|
to poza całym hiphopolo, i wielkimi ulicznymi raperami jak Firma, Chałwa(akurat on miał tam parę niezłych tracków, ale i tak -) czy HG
Dalej nie przepadam za WWA (wyjątki: Vienio, Hifi, Eldo, Pysk)
co tam dalej...
za bardzo nie lubię Palucha i tych bitów jak z technawy
i nic mi więcej nie świta ;p |
_________________ He's Here, He's There, He's Every Fucking Where
Jestem wyje*any w 99%.... 1% to zęby |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2012-02-10, 23:28
|
|
|
No to tak :
Pezet - chodzi o jego dubstepowe bity, straciłem szacunek.
Borixon - tak samo, nawija na jakiś dubstepowych bitach, o sponsorach, nike i ciuchach.
Tede - słaby raperzyna, moim zdaniem sprzedał się, KOMERCJA.
VNM - słabe flow i rymy, nie przepadam za nim.
HiFi Banda - Hades słabe flow i tym, Diox dobre flow ale słabe rymy, nie lubię.
PiH - ogólnie cieńki raper, nie wiem czemu tyle ludzi się nim jara, słabe flow.
PFK - nie jaram się wgl. a ludzie widzą w nich bogów, może dlatego że nie jaram się starym rapem.
Mor W.A. - słabe flow, ogólnie słaby skład, nie jaram się.
Qlop - Widać ze spoko gościu, ale nie podoba mi się jego flow i rymy.
Sitek - Ludzie się nim jarają jak Jezusem, sorki ale słabe rymy.
RPK, ZDR, FIRMA, USB itp. - Wielcy ulicznicy, a przed psami by spierdalali aż by się kurzyło, słabe rymy i flow, wkurwia mnie taka gangsterka.
Już nie chciałem wymieniać discopolo np. Doniu, Liber, Mezo, Owal. |
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): Ero95 |
 |

Stan zjarania:

Poziom: Pro smoker
|
Dodany: 2012-02-11, 13:27
|
|
|
ja osobiście nie lubie tedego no i hmm wuwunia
[ Komentarz dodany przez: Driada: 2012-02-12, 12:36 ]
Może by tak uzasadnienie? |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2012-02-17, 15:48
|
|
|
Firma, mają kilka spoko kawałków ale jakoś mnie nie zachęcają do słuchania.
Owal, beef z Szelką
Doniu beef z Chadą
Tede, gwiazdka vivy i tvn
Mes, jakoś nie wiem czemu bardziej podchodzi mi pod Verbe niż Hip-Hopowca |
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2012-02-18, 12:08
|
|
|
Tede słaby raper nie śpiewa o prawdziwych problemach.
Pezet kiedyś się nin jarałem, ale teraz jego nowe płyty tylko wkurwiają
Słoń nie podobają mi się jego rymy
Mezo wkurwia mnie dissem na chade
Sobota słaby raper
I kilku innych których tera nie pamiętam |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

|
|
|
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2012-02-18, 20:11
|
|
|
Ostatnio zaczęli mnie wnerwiać Peja i Tede, ale nie ze względu na to co nagrywają lecz przez stałe nagonki fanów jednego na drugiego oraz to że ostatnio często w różnych "topach" (np: najlepszy artysta 2011) często oni znajdują się gdzieś w czołówce choć nie nagrali jakichś wybitnych albumów w danym roku... można spokojnie znaleźć ze 20 lepszych krążków.
Jeśli chodzi o Ostrego, którego tutaj często wymieniacie to powiem tak, jakiś czas temu nie rozumiałem zachwytu tym artystą, ale jak wgłębiłem się w jego teksty muszę przyznać, że jest to jeden z lepszych raperów, co nie zmienia faktu, że jakoś za nim nie przepadam, lubię go w różnych dogrywkach oraz oczywiście bity które robi są bardzo dobre!
I zgrzeszyłbym nie wymieniając naszego populisty Jędkera czy Karramby... ale to już chyba inna bajka!
Pewnie by się jeszcze ich znalazło trochę, ale na chwilę obecną nie mogę sobie nikogo przypomnieć. |
|
 |
| ew, ktorymi, nie, przepadacie, raperami, skladami, za |
 |
|
|