|
|
| Autor |
Wiadomość |
PU
Użytkownik

Stan zjarania:

Poziom: Poznaje
|
Dodany: 2012-02-08, 22:33
|
|
|
Moim zdaniem to
Hades-Nowe dobro to zło
Medium-Teoria Równoległych Wszechświatów
Fokus - Prewersje
Więc tak.. Hades.. poprostu mój mistrz. Jego zmęczone flow + teksty = coś pięknego.Bardzo cenie tego rapera i polecam wam do kupienia/pobrania tej płyty
Medium.. niesamowity gość.. przez godzine przeniosłem sie w zupelnie inny wymiar. Jego głos akcentowanie słow poprostu niesamowite.Moim zdaniem to raper który nie jest doceniony przez środowisko.Płyta na +
Fokus..co tu dużo mówić..Od paru miesiecy jest pocisk na niego bo nagrał kawałek z Dodą.Szczerze mówic nie wzbudziło na mnie złości stosunku do fokusa.Nie zmienił swojego stylu.Polecial jak zawsze czyli kozak Co do płyty..zawsze będe go propsował 5! |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Pro smoker
|
Dodany: 2012-02-14, 19:13
|
|
|
Fokus-"Prewersje"
Chada-"WGW"
[ Komentarz dodany przez: Driada: 2012-02-14, 19:18 ]
Po pierwsze 3 płyty miały być, po 2 uzasadnij |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Degustator
|
Dodany: 2012-02-15, 15:14
|
|
|
No to lecimy z tym
1. Miuosh - Piąta Strona Świata
2. Pih- Dowód Rzeczowy nr 2
3. Chada- WGW
Według mnie Miuosh rozjebał system
[ Komentarz dodany przez: Driada: 2012-02-15, 18:15 ]
Jak koledze wyżej napisałam. UZASADNIJ! |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2012-02-17, 15:53
|
|
|
1. Slums Attack - Reedukacja, nie trzeba wyjaśniać, Rychu siedzi w rapie już bardzo długo, w ogóle mnie nie nudzi, trzeba umieć robić całkiem inne kawałki.
2. PIH - Dowód Rzeczowy nr. 2, Najlepszy zawodnik z Białegostoku.
3. Chada - WGW, Tu się wahałem czy nie dac do nad DR2, ale zostawiłem, płyta w większości klimatyczna do jego przeszłości, spodobała mi się. |
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2012-02-18, 20:49
|
|
|
1. Sokół i Marysia Starosta - CBP || Bez wątpienia najlepsza płyta 2011 roku, po raz kolejny Sokół nie zawiódł i nagrał wyśmienity album wzbogacony o "anielski" głos Marysi, genialne teksty, dające dużo do myślenia...
2. Kali - 50/50 || Jak widać odejście z Firmy "dobrze mu zrobiło", dobry uliczny styl nie nawiązujący tylko do jebania policji, ale też nawiązujący do tego jak zachować się w danej sytuacji (wiecie ocb), można by powiedzieć, że chłopak pozamiatał na "ulicznej scenie" hh.
3. PMM - Poza Horyzont || Chłopaki nie zawiedli i nagrali kolejny świetny album, dodatkowo co przemawia na plus tego krążka to to, że za bity wziął się sam O.S.T.R. i trzeba przyznać, że wyszły mu one wyśmienicie. |
|
 |
| 2011, pl, plyty, rap, roku, top |
 |
|
|