Dzisiaj jest

Autor Wiadomość
Joker 
Moderator

Piwa: 54/30

Stan zjarania:

Poziom: Detonator

Dodany: 2011-07-23, 11:01 

BorSon napisał/a:
Haha łaszek z Was Mylfon jako fan Tede, a HorrorCore jako fan PFK i K44 i zaciekle bronią swoich ulubieńców. Samemu mi dużo bliżej do K44 i PFK. Ale patrzcie obiektywnie. Ten będzie bronił TDF'a, tamten będzie bronił chłopaków ze Śląska.

I tak do usranej śmierci.. nonstop bezsensowne nabijanie kurwa postów na temat "TDF to grubas i ćpun. się poci, a Rysiek jest nienormalny ! oooo"

Gibon 
Najbardziej ogarnięty user

Piwa: 133/108

Stan zjarania:

Dodany: 2011-07-23, 11:18 

Zapomniales dodac ,ze Magik chcial skakac jak Malysz ale zle z progu wyszedl i ,ze ostry na free to tylko bla bla ostry jest jak bla bla ^^

Ksieciu 
VIP

Piwa: 17/34

Stan zjarania:

Poziom: Fanatyk

Dodany: 2011-07-23, 22:16 

" Tede robi wszystko dla hajsu to jest typowa komercja, nie uznaje go nawet za Rapera, skoro mówisz ze ma dobre koncerty to Ci wierze ale to pewnie dlatego sie tak stara zeby zrobić jak najwiecej peklu, WWA ma dobrych RAPERÓW TEDE sie do nich nie zalicza.. pozdrawiam "

Lol to się nie zgodzę, uważam że TDF teraz już mniej ale niedawno jeszcze robił kawał dobrej roboty. Tylko ja nie wiem co wszyscy widza tak w PFK jak dla mnie to nic specjalnego hehe i mam zawsze beke jak niektórzy uważają że Polski rap skończył się na PFK :D I też widziałem że pisałeś że Abradab wniósł dużo więcej do polskie orapu niż
" onomatoPEJE " hehe beka tym bardziej, abradab się dość pozytywny wydaje ale nie oszukujmy się nie jest jakims mistrzem hehe, a tyle ile wniósł Peja to się lepiej nie wypowiadać, bo w dużym stopniu to on wykreował poznańską scenę.
Ubóstwianie pfk i k44 dla mnie zawsze było i jest śmieszne, bo ja słuchałem tego, może i nawijane z emocjami, ale technicznie obecnie 80% polskiej sceny przebija pfk. Za Fokusem nie przepadam ale robi dobrą robotę, dobry jest ogólnie ;]

Wrzućcie na luz i nie spinajcie się o Waszych ulubieńców i tak Fifty jest najlepszym raperem wszech czasów i nie ma się co kłócić.

Joker 
Moderator

Stan zjarania:

Dodany: 2011-07-23, 22:29 

TAk w ogóle to Wam kurwa teraz
OSTR skończył się na Tabasko, TDF się skończył na SPORCIE, potem się sprzedał, 50 Cent to skończył się po 6 kuli, Peja się skończył na Szacunku Ludzi z Ulicy, WdoE się skończył po Wyższym Dobru... już wszyscy się skończyli z polskich raperów, czekam na zastrzyk świeżej krwi

HorrorCore 
Użytkownik

Otrzymał 1 piw(a)

Stan zjarania:

Poziom: Degustator

Dodany: 2011-07-23, 22:32 

Ksieciu napisał/a:
ale technicznie obecnie 80% polskiej sceny przebija pfk

Powiem tylko tak tym tekstem skreśliłeś cała swoja wypowiedz.. Nie atakuje Cie chroń mnie Panie Boze od tego ale no mocno utwierdziłeś mnie w myśleniu, ze nie wiesz o czym mówisz. Nie wypowiadam sie teraz jako FAN ani K44 ani Paktofoniki. Ale ziomeczku ogarnij temat kiedy to było, a jaki rok mamy teraz... Bity K44 czy PFK rzeczywiście bieda w porównaniu do tych czasów, ale jakie były wtedy możliwości a jakie sa teraz mozliwości? To wiesz jakby porównywać epoke kamienia łupanego do roku 2000 tak na prawde. Magik cisnał bity na amidze, teraz sa komputery, a nie imitacje komputerów. Technicznie 80% sceny przebija PFK? Kto Peja, Chada, Paluch, Kubiszew, Kali, Kobra, Gandzior, Brahu, Oldas, Słoń, Sheller, Tede, Diox, Pezet, Małolat, Kaczm, Kaczor, Mrokas, Kajman, Pih, Rafi i .. ? [jeśli miałbym wybrać to Technicznie dorównuje im PEZET!, to nie jest 80 % tylko po razy drzwi moze 2%] Powiedz mi bo Twoja wypowiedz jest dla mnie wyssana z palca, a i jest tak obiektywna jak wrózenie tych wrózek spod numeru 7124 za 1,22 zł + vat, albo opinia krytyka muzyki poważnej który krytykuje muzyke elektroniczna dajmy na to trance.. szczerze? Mało kto im dorównuje pomimo ze to juz upłyneło dajmy na to 15 lat.
Ostatnio zmieniony przez HorrorCore 2011-07-23, 22:37, w całości zmieniany 2 razy  
Postaw piwo autorowi tego posta

BorSon 
Administrator

Piwa: 70/82

Stan zjarania:

Poziom: Holender ;)

Dodany: 2011-07-23, 22:33 

Joker napisał/a:
50 Cent to skończył się po 6 kuli

Hahaha to mnie rozjebało :lmao:

Joker 
Moderator

Stan zjarania:

Dodany: 2011-07-23, 22:35 

» Zaloguj się aby zobaczyć linki! «

Kurwa a ten vat znając życie to z 0,5 zł cholera jasna :/

Ksieciu 
VIP

Stan zjarania:

Dodany: 2011-07-23, 22:39 

Z tych co wymieniłes już Ci mówię kto jest lepszy, a wcale ich nie słucham ( nie wszystkich)

Peja, - wiadomo, dla mnie najlepszy polski raper dobre agresywne flow.

Paluch - Technicznie jeden z lepszych obecnie na polskiej scenie.

Kobra - Świeża krew, jego debiut dla mnie jest jedną z najlepszych płyt w polskim rapie.

Słoń - ma zajebiste flow i fajny głos

Sheller - on technicznie sieje rozpierdol, chociaż nie słucham.

Powiem Ci tak osobiście że teraz mało słucham polskiego rapu. Sprawdzam każdy singiel i jestem na bieżąco, więc wiem co mówię.

I wiem że wtedy inaczej się robiło bity na innych sprzętach ale co z tego, ja mam szacunek do nich, bo na swój sposób mam szacunek do każdego artysty, ale śmiać mi się chce z ludzi którzy sa maniakami pfk, bo naprawdę to nie jest nic wielkiego :) Zejdźmy na ziemię, teraz jest dużo lepszych składów z lepszym przekazem :)

HorrorCore 
Użytkownik

Otrzymał 1 piw(a)

Stan zjarania:

Dodany: 2011-07-23, 22:44 

Ksieciu napisał/a:
Peja, - wiadomo, dla mnie najlepszy polski raper dobre agresywne flow.

Nie lubie go ale zgrzeszyłbym jesli bym powiedział, ze nie masz racji, technicznie jest dobry.
Ksieciu napisał/a:
Paluch - Technicznie jeden z lepszych obecnie na polskiej scenie.

Rozumiem, ze to byl zart kolego? ;) Tak to traktuje właśnie. A jeśli mówisz poważnie to jak chcesz to poszukam, zrobie Ci wycinki i pokaze jak gubi sie na bicie... posłuchaj np. "Nie ma sensu"
Ksieciu napisał/a:
Sheller - on technicznie sieje rozpierdol, chociaż nie słucham.

Nie skomentuje.

chcesz dyskutować dalej zapraszam na gg czy na PW.

Ksieciu 
VIP

Stan zjarania:

Dodany: 2011-07-23, 22:48 

No wiesz, Paluch dobrze potrafi lecieć na bicie, chociaż sam go nie słucham. Ale ok mistrzem nie jest, chociaż i tak uważam że lepszy od pfk :D
Sheller, może nawet źle to ująłem że technicznie rozpierdol to Sheller ma bardzo dobre flow, tylko że jest strasznie monotematyczny.

BorSon 
Administrator

Stan zjarania:

Dodany: 2011-07-23, 22:49 

Ksieciu napisał/a:
No wiesz, Paluch dobrze potrafi lecieć na bicie, chociaż sam go nie słucham. Ale ok mistrzem nie jest, chociaż i tak uważam że lepszy od pfk

Księciu, weź jakiegoś guna od Fiftiego i jebnij sobie kule w łeb xD Paluch lepszy od PFK? Chyba jeszcze od wczoraj trzeźwiejesz.
Ostatnio zmieniony przez BorSon 2011-07-23, 22:55, w całości zmieniany 1 raz  

Joker 
Moderator

Stan zjarania:

Dodany: 2011-07-23, 22:53 

O kurwa strzelali do Księcia... Trzech Paluchów nie dałoby rady PFK

HorrorCore 
Użytkownik

Otrzymał 1 piw(a)

Stan zjarania:

Dodany: 2011-07-23, 23:01 

BorSon napisał/a:
Ksieciu napisał/a:
No wiesz, Paluch dobrze potrafi lecieć na bicie, chociaż sam go nie słucham. Ale ok mistrzem nie jest, chociaż i tak uważam że lepszy od pfk

Księciu, weź jakiegoś guna od Fiftiego i jebnij sobie kule w łeb xD Paluch lepszy od PFK? Chyba jeszcze od wczoraj trzeźwiejesz.

Dajcie mu spokój Panowie, on wie o czym mówi przecież, miał cieżki tydzień pochlał, stracił słuch w 89 %, nie wie co to znaczy technika RAPowania. Ale komentuje zawzięcie, ma PRAWO bo jest przeciez "Księciem". XP

Mikołcz RPK 
Najwiekszy Gejpedal + Najlepszy Humor

Piwa: 52/10

Stan zjarania:

Poziom: Odlot

Dodany: 2011-07-24, 09:36 

HorrorCore napisał/a:
BorSon napisał/a:
Ksieciu napisał/a:

Dajcie mu spokój Panowie, on wie o czym mówi przecież, miał cieżki tydzień pochlał, stracił słuch w 89 %, nie wie co to znaczy technika RAPowania. Ale komentuje zawzięcie, ma PRAWO bo jest przeciez "Księciem". XP

Stary jesteś tak mega wkurwiający że chyba przy pierwszej lepszej okazji Cię upierdole na tym forum. Ogarnij swojego chomika w tej głupiej główce i zrozum że każdy ma swoje gusta i nie trzeba ich od razu hejcić.
Kurwa co tu się ostatnio dzieje że każdy chce narzucić innym swoje poglądy i za wszelką cenę chce pokazać jakim to jest zajebistym znawcą rapu.

Zadaj pytanie Kołczowi! Wejdź tutaj : http://www.formspring.me/Mikoucz

HorrorCore 
Użytkownik

Otrzymał 1 piw(a)

Stan zjarania:

Dodany: 2011-07-24, 10:24 

Mikołcz napisał/a:
HorrorCore napisał/a:
BorSon napisał/a:
Ksieciu napisał/a:

Stary jesteś tak mega wkurwiający że chyba przy pierwszej lepszej okazji Cię upierdole na tym forum. Ogarnij swojego chomika w tej głupiej główce i zrozum że każdy ma swoje gusta i nie trzeba ich od razu hejcić.
Kurwa co tu się ostatnio dzieje że każdy chce narzucić innym swoje poglądy i za wszelką cenę chce pokazać jakim to jest zajebistym znawcą rapu.

Gusta człowieku? Co maja gusta człowieku do gadania głupot? Człowieku, człowieku realia, a gusta to 2ie rózne rzeczy. A upierdalać to sobie mozesz, wiesz co mnie to ? Jeśli to Cie dowartościuje to prosze, a ja tak jak mówie mam to w dupie.

PS. ucz się od swoich mądrzejszych kolegów moderatorów, widać maja wiedze i wiedza o czym pisza, a Ty ? zamiast wyjechac mi argumentami dlaczego nie mam / mam racje to mi pisze coś o kodeksie etyki na forach. Ehh Farmazoniarz, na prawde zaskoczyłeś tym co napisałes, super.

Ksieciu 
VIP

Stan zjarania:

Dodany: 2011-07-24, 14:12 

HorrorCore napisał/a:
Mikołcz napisał/a:
HorrorCore napisał/a:
BorSon napisał/a:
Ksieciu napisał/a:

Gusta człowieku? Co maja gusta człowieku do gadania głupot? Człowieku, człowieku realia, a gusta to 2ie rózne rzeczy. A upierdalać to sobie mozesz, wiesz co mnie to ? Jeśli to Cie dowartościuje to prosze, a ja tak jak mówie mam to w dupie.

PS. ucz się od swoich mądrzejszych kolegów moderatorów, widać maja wiedze i wiedza o czym pisza, a Ty ? zamiast wyjechac mi argumentami dlaczego nie mam / mam racje to mi pisze coś o kodeksie etyki na forach. Ehh Farmazoniarz, na prawde zaskoczyłeś tym co napisałes, super.

Nie mówię, że jest lepszy lirycznie, ale w bit lepiej się mieści. Mniejsza o to. Śmieszy mnie ta podnieta PFK, czasem sobie sam posłucham Fokusa ale nie jestem ich psychofanem, jest w Polsce wielu raperów lepszych od nich, a oni i tak nic nie nagrają już razem bo Magika nie ma, już się kiedyś o tym wypowiadałem, bez jaranka, a z szacunkiem, a technika polega na wpasowaniu się w bit, dykcji i innymi czynnikami, składającymi się na popis umiejętności gracza. robienie bożka rapu z Magika mnie zawsze śmieszy i śmieszyć będzie, bo nie był aż tak zajebisty. Peace.

BorSon 
Administrator

Stan zjarania:

Dodany: 2011-07-24, 14:17 

Ksieciu napisał/a:
Nie mówię, że jest lepszy lirycznie, ale w bit lepiej się mieści. Mniejsza o to. Śmieszy mnie ta podnieta PFK, czasem sobie sam posłucham Fokusa ale nie jestem ich psychofanem, jest w Polsce wielu raperów lepszych od nich, a oni i tak nic nie nagrają już razem bo Magika nie ma, już się kiedyś o tym wypowiadałem, bez jaranka, a z szacunkiem, a technika polega na wpasowaniu się w bit, dykcji i innymi czynnikami, składającymi się na popis umiejętności gracza. robienie bożka rapu z Magika mnie zawsze śmieszy i śmieszyć będzie, bo nie był aż tak zajebisty. Peace.

Nikt nie robi z niego bożka. Ja patrzę obiektywnie, a Ty piszesz, że Paluch jest lepszy, bo chcesz dogryźć fanom PFK. Jak dla mnie nie ma porównania między Magiem a Paluchem. Przecież Paluch przy nim jest mały jak karzeł. Że niby Paluch się lepiej mieści w bicie? Posłuchaj "Na Mocy Paktu" z Archiwum Kinematografii. Dostrzeż jak Magik modulował głosem i zajebiście płynął po bicie.

HorrorCore 
Użytkownik

Otrzymał 1 piw(a)

Stan zjarania:

Dodany: 2011-07-24, 14:53 

BorSon napisał/a:
Ksieciu napisał/a:

Nikt nie robi z niego bożka. Ja patrzę obiektywnie, a Ty piszesz, że Paluch jest lepszy, bo chcesz dogryźć fanom PFK. Jak dla mnie nie ma porównania między Magiem a Paluchem. Przecież Paluch przy nim jest mały jak karzeł. Że niby Paluch się lepiej mieści w bicie? Posłuchaj "Na Mocy Paktu" z Archiwum Kinematografii. Dostrzeż jak Magik modulował głosem i zajebiście płynął po bicie.

Podbijam ! On po prostu wiedział co robi jak BOR czy GROM, był mistrzem w fachu a i Boze, Boze jaki on był skromny cały czas nawijał [nawet w tekstach], ze nie jest doskonały "Gdyby magik byl doskonały" on był doskonały i perfekcyjny ale i tak mu sie nie podobało. Rah kiedyś wspomniał, ze Magik potrafił nagrywać 'n' razy a i tak mówił ze jest lipa, a chłopaki nie potrafili dopatrzyć sie żadnego błedu, oni widzieli perfekcje a on widział wielka niedoskonałość. To nie te czasy gdzie jakiś Paluch nawija o sobie "PEWNIAK" czy jakiś załosny Peja o swojej pseudo wielkiej sławie, dupach, pieniadzach i totalnych bzdurach. Ciesze sie bardzo z tego, ze pomimo tego, ze mineła kupa lat, a tej muzyki i tego FLOWu nie rozumieja dalej ludzie to po prostu świadczy tylko o tym, ze to było COŚ, za trudny temat zeby ktoś kto jara sie Paluchem zrozumiał to.. To nie PEJA, to nie trafia to kazdego przeciętnego słuchacza, dzieki Bogu! :heart: Idz sobie słuchać swoich fanów nie wiem Akona, Peji, Palucha, 2Paca, Pitbulla, Shellera czy chuj wie jakich innych błaznów, a Paktofonice i Magowi daj spoczywać w pokoju gimbusie bo z góry wiem ze nie masz wiecej niz 17-19 lat, to za wysokie progi dla Ciebie teraz juz moge to powiedzieć bo to widać po tym co piszesz.. PFK rest in peace [*]
Ostatnio zmieniony przez HorrorCore 2011-07-24, 15:12, w całości zmieniany 2 razy  

Maka 
VIP

Piwa: 46/27

Stan zjarania:

Dodany: 2011-07-24, 15:01 

Dajcie se spokój..
Przecież wy piszecie o waszych ulubionych raperach a nie o najlepszym.
Jeden lubi Tedego drugi Peje trzeci Palucha itp
Nie ma najlepszego rapera bo mało kto pisze obiektywnie.

Ksieciu 
VIP

Stan zjarania:

Dodany: 2011-07-24, 15:20 

HorrorCore napisał/a:
To nie PEJA, to nie trafia to kazdego przeciętnego słuchacza, dzieki Bogu! :heart:

Hehe polecam Ci posłuchać kawałek Człowiek który podzielił hip hop. Zarzucanie Peji tego co mówisz to zwykłe pierdolenie hehe :D

Po za tym ja po prostu nie lubię pfk ani k44 dla mnie to asłuchalne. z tamtych czasów wole Liroya a z Polski to klasyki nigdy nie lubiłem ogólnie bardziej jaram się nowymi produkcjami.

[ Dodano: 2011-07-24, 15:23 ]
HorrorCore napisał/a:
Akona, Peji, Palucha, 2Paca, Pitbulla, Shellera

Pisząc o 2pacu jako o błaźnie zbłaźniłeś się ziom, nie ma o czym rozmawiać hahaha. Każdy gość którego wymieniłeś jest X razy lepszy od Magika może po za pitbullem bo to nie rap ;) Ech ale mnie rozbawiłeś do łez teraz tym postem . :D

Joker 
Moderator

Stan zjarania:

Dodany: 2011-07-24, 15:27 

Dobra wkurwiłem się, usunąłem post HorrorCore, będę usuwał następne bezsensowne, skończcie bo nic nie wnosicie

HorrorCore 
Użytkownik

Otrzymał 1 piw(a)

Stan zjarania:

Dodany: 2011-07-24, 15:29 

Ksieciu napisał/a:
Pisząc o 2pacu jako o błaźnie zbłaźniłeś się ziom, nie ma o czym rozmawiać hahaha. Każdy gość którego wymieniłeś jest X razy lepszy od Magika może po za pitbullem bo to nie rap ;) Ech ale mnie rozbawiłeś do łez teraz tym postem . :D

A Akon to RAP? Jarasz koke?

[ Komentarz dodany przez: Joker: 2011-07-24, 15:35 ]
Kolejny post tego typu wyjebie w pizdu, ostrzegam

alaTHC 
Kobieta na forum

Piwa: 6/12

Stan zjarania:

Poziom: Zapaleniec

Dodany: 2011-07-24, 15:31 

[quote="Maka"]Dajcie se spokój..
Przecież wy piszecie o waszych ulubionych raperach a nie o najlepszym.
Jeden lubi Tedego drugi Peje trzeci Palucha itp

Jak najbardziej się pod tym podpisuje! :)

Ksieciu 
VIP

Stan zjarania:

Dodany: 2011-07-24, 15:37 

HorrorCore napisał/a:
Ksieciu napisał/a:

A Akon to RAP? Jarasz koke?

Nie jest to rap, ale Akon zawsze ma fajne dogrywki do raperów, np. u 50 centa, w I'll still kill, u Dre w Kushu, obczaj, bardzo fajne flow, dobry artysta R&B .

Ja też rozumiem że każdy lubi co innego ale jeżeli ktoś ciśnie po innym artyście i jest psychofanem innego to jest dla mnie śmieszne, ja szanuję każdego artystę, ale nie wszystkich lubię, a w moim odczuciu pfk to nic specjalnego hehe, ale jasne zrobili sporo w polskim rapie co nie znaczy że przez to mam ich słuchać i ubóstwiać jak Horrorcore.

Joker 
Moderator

Stan zjarania:

Dodany: 2011-07-24, 15:39 

To nie ciśnijcie już o niczym, zakończcie temat bo się nie dogadacie.

Pan Wielk 
Użytkownik

Postawił 2 piw(a)

Stan zjarania:

Ostrzeżeń:
 1/3/5
Dodany: 2011-07-24, 15:54 

Co do Peji - może i jest nienormalny, ale taka jest prawda, że w dissach jest najlepszy. Ogólnie bardzo go szanuję, śpiewa o swoim życiu, można powiedzieć, że go dobrze znamy, chociaż ani razu kontaktu z nim nie mieliśmy.

Mylfon 
Użytkownik

Piwa: 1/3

Stan zjarania:

Dodany: 2011-07-24, 16:53 

Pan Wielk napisał/a:
Co do Peji - może i jest nienormalny, ale taka jest prawda, że w dissach jest najlepszy.

Hahahaha, nie no rozwałka. Peja jest zajebistym raperem, przyznaje to mimo mojej nie chęci do niego, ale on w dissach na pewno nie jest najlepszy, jest co najwyżej niezły. Wszystko się opiera na epitetach, znikoma ilość argumentów i monotonność, mówię tu o "Czarnym Wrześniu", bo np "Anty Liroy" to już jest klasyka, mimo tego że na dzisiejsze czasy ten diss jest że tak się wyrażę "oryginalny" :D

June Miller 
Kobieta na forum

Piwa: 14/2

Stan zjarania:

Poziom: Nałogowiec

Dodany: 2011-07-24, 17:10 

Ewidentnie OSTR. Należy się chłopu za flow :]

Małpę bym dała ale on "za młody muzycznie" na pretendowanie do tej kategorii.

[ Dodano: 2011-07-24, 17:21 ]
Pan Wielk napisał/a:
Co do Peji - może i jest nienormalny, ale taka jest prawda, że w dissach jest najlepszy. Ogólnie bardzo go szanuję, śpiewa o swoim życiu, można powiedzieć, że go dobrze znamy, chociaż ani razu kontaktu z nim nie mieliśmy.

Tiaaa...Peja ma swój świat i klocki, które trzeba przyznać całkiem dobrze układa. Co do jego otoczki artystycznej tj. skandali i całego image dzielnicy Jeżyc . Cóż ... polskim raperom zawsze gorzej wychodzi bycie złymi chłopcami.

ale i tak całe życie myślałam, że raperzy rapują, a nie śpiewają :hump:
chyba, że Mezo :sugoi: haha

Exu 
Użytkownik

Piwa: 11/1

Stan zjarania:

Poziom: Obeznany

Dodany: 2011-07-24, 17:21 

Pan Wielk napisał/a:
Co do Peji - może i jest nienormalny, ale taka jest prawda, że w dissach jest najlepszy.

xD Skarpeciak słuchaj, żeby Peje wrzucić do tej kategorii, to trzeba obsłuchać wszystko inne, a nawet Chada ma lepsze puńcze, epitety i argumenty które przeciągają na jego strone :]

Każdy ma swój gust, mnie to juz jebie, ale żeby wyrazić uczciwe zdanie na pewien temat trzeba zobaczyć wszystko w tej dziedzinie, a ty najwyraźniej czaisz tylko beef Tede-Peja

Tworze grafikę na zamówienie, pisać.
Chelsealive.pl/forum - Moje forum, zapraszam.

BorSon 
Administrator

Stan zjarania:

Dodany: 2011-07-24, 18:34 

Ksieciu, jak Ty uważasz, że Sheller czy Paluch jest X razy lepszy od Magika to ja Ci szczerze gratuluję.

Nie ciśnij Magikowi tylko przez to, że Horrorcore po Tobie jedzie. Jak dla mnie pisanie o tym, że Paluch czy Sheller jest lepszy od Maga to kompletna bzdura. A jeśli takie PFK jest dla Ciebie asłuchalne to zostań w tym czarnym rapie. Tyle.

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
etak0
Gibon 
Najbardziej ogarnięty user

Piwa: 133/108

Stan zjarania:

Dodany: 2011-07-24, 23:28 

a dla mnie i paluch i szeler i magik to placki 2 pierwszych bezdyskusyjne noskille - magik mial styl ale jak ktos mi mowi ,ze mial kosmiczne flow i skille to spadam z krzesla bo takie ma papoose,twista,ostry czy krs one, co liryki maga sie nie wypowiem bo mnei odrzuca mozna sie w tym artystycznych rzeczy dopatrzec jak we wszystkim teksty mnie nie ruszaja a kaliber czy pfk na tych trackach co jest mag mnie meczy na maxa bo bez niego maja najlepsze tracki ale to moja opinia i nei bede o nia walczyl do upadlego bo jak dla mnei mistrzem liryki jest Nas to dla uzytkownika x magik bo sie z tym jakos utozsamia - proste .

Więcej szczegółów
Wystawiono 2 piw(a):
Ksieciu, eko
BorSon 
Administrator

Stan zjarania:

Dodany: 2011-07-24, 23:32 

Gibon napisał/a:
magik mial styl ale jak ktos mi mowi ,ze mial kosmiczne flow i skille to spadam z krzesla

No rzeczywiście przesada, ale ja jestem fanem PFK i zawsze nim będę. Jak dla mnie Mag z ekipą odjebał kawał dobrej roboty w tamtych latach i za to mu szacun na wieki. Styl miał, no ale flow jak to flow...było bardzo dobre jak na 2000 rok i raczkujący rap w Polsce. Trochę Horrorcore się za bardzo unosi w swoich wypowiedziach. Ja na to patrzę obiektywniej.

eko 
Najlepszy Admin

Piwa: 61/33

Stan zjarania:

Dodany: 2011-07-26, 12:27 

Gibon napisał/a:
a dla mnie i paluch i szeler i magik to placki 2 pierwszych bezdyskusyjne noskille - magik mial styl ale jak ktos mi mowi ,ze mial kosmiczne flow i skille to spadam z krzesla bo takie ma papoose,twista,ostry czy krs one, co liryki maga sie nie wypowiem bo mnei odrzuca mozna sie w tym artystycznych rzeczy dopatrzec jak we wszystkim teksty mnie nie ruszaja a kaliber czy pfk na tych trackach co jest mag mnie meczy na maxa bo bez niego maja najlepsze tracki ale to moja opinia i nei bede o nia walczyl do upadlego bo jak dla mnei mistrzem liryki jest Nas to dla uzytkownika x magik bo sie z tym jakos utozsamia - proste .

Masz piwo za ta wypowiedz bo zgadzam sie z toba w 100%

http://www.youtube.com/user/WJednymPodobni
https://www.facebook.com/WJP.Eko.BJ

etak0 
Użytkownik

Postawił 1 piw(a)

Stan zjarania:

Poziom: Poznaje

Dodany: 2011-08-06, 20:42 

Nie ma najlepszego rapera w Polsce, jeżeli miałoby się wybierać takowego rapera, zdaje mi się że powinno się oceniać za wszechstronność , konkretnie za teksty z przekazem.
Swego czasu .. 2000r około + - śmiało można by krzyknąć Fokusa za jego teksty.Magik pisał z przekazem, ale on nie był najlepszym raperem.Ludzie go polubili bo się zabił.. . Ale pytanie kto w tym wieku?. Bo z roku na rok powstają nowe krążki i one mogą mieć większy przekaz od tej płyty którą myśleliśmy rok temu.
Peja? Rap dzieli się na różne kategorie wykonywania jego.
I w Polsce Peja jeśli chodzi o ten gatunek który on wykonuje jest najlepszy.
JESZCZE RAZ . Rap dzieli się na różne kategorie wykonywania jego!/

Karolina 
Kobieta na forum

Piwa: 1/3

Stan zjarania:

Dodany: 2011-08-09, 14:13 

Jak dla mnie nie ma najlepszego rapera w Polsce ....
Słucham wielu róznych raperów i kazdy zaskakuje mnie w swoich piosenkach czym innym ...
nie potrafie wskazac najlepszego....

najlepszy, polsce, raper
Odpowiedz do tematu