|
|
| Autor |
Wiadomość |

Stan zjarania:

Poziom: Nałogowiec
|
Dodany: 2011-10-09, 19:04
|
|
|
Witam,
Szanowni Forumowicze !
Chcialbym zaproponowac mysle, ze ciekawy pomysl dotyczacy projektu wlepek reklamujacych bezposrednio rapownie - dlaczego ?
Otóż vlepki hhzone.pl są reklamą samego portalu. Nie wiele osób wie, że jest jeszcze coś takiego jak forum rapowni - czas to zmienić !
Zachecam wszystkich smialych grafikow do zaprezentowania swoich projektow:
Co do rodzaju vlepki daje szerokie pole do popisu, nie musimy pozostac przy standardowym kwadracie 10x10. Czy to będzie vlepka w kształcie rombu, koła, chmurki, listka, kutasa czy jaka bedzie jej wielkosc i co na niej bedzie to juz zalezy od pomyslu - najlepsze propozycje wybierzemy wspolnie.
Prosze was tylko zachowanie rozdzielczosci minimum 300 dpi. oraz widoczny tekst ' rapownia.pl '
Wiadomo oczywiscie, że to wszystko kosztuje.
Pomysl jaki chcialem przedstawic jest nastepujacy:
Jeżeli nasz szeryf Wenot zgodzi sie na zasponsorowanie niewielkiego nakladu, czesc z was otrzyma vlepki do rozklejenia po calym miescie. Po miesiacu sprawdzimy po statystykach jak duzy jest wzrost ( mam nadzieje ) rejestracji na forum.
Gdy pomysl sie sprawdzi, mozemy zastanowic sie nad potezniejszym nakladem vlepek, jezeli nie przyniesie to oczekiwanej gleboko poprawy sytuacji, zastanowimy sie nad inna metoda reklamy forum ( a mam juz kilka pomyslow )
Chetnie zapoznam sie z waszym zdaniem w tym temacie.
Pozdrawiam,
siemalarry |
_________________ " Szczęście wchłaniam z powietrzem " |
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 3 piw(a): wenot, Maka, ky67 |
 |

Stan zjarania:

Poziom: Detonator
|
Dodany: 2011-10-09, 19:11
|
|
|
Świetny pomysł,tylko pytanie ile tych wlepek dostaną wyznaczone osoby? bo 20 myślę że za mało to jest
A tak w ogóle jak potem ruszyłaby sprzedaż to po ile będzie tak z 30 wlepek? |
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Odlot
|
Dodany: 2011-10-09, 19:13
|
|
|
| siemalarry napisał/a: | | kutasa |
Od razu o tym pomyślałem xDDD
Na dniach dam swoje projekty oraz poprawię jeden z poprzednich, który się większości podobał. Do tego powiem, że jak dostanę wlepki tak jak ostatnio to mogę podskoczyć do jakiś rapszopów typu Unhuman, vert, cap heaven, które są często odwiedzane i pogadać z właścicielami, np. z Kobrą czy mógłbym to gdzieś tutaj zostawić, nakleić by kupujący mógł zerknąć. |
_________________ Rasowa Pyra!
"Nie pytaj mnie o jutro, to za tysiąc lat"
Zadaj pytanie Kołczowi! Wejdź tutaj : http://www.formspring.me/Mikoucz |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-10-09, 19:16
|
|
|
| Mikołcz napisał/a: | | Do tego powiem, że jak dostanę wlepki tak jak ostatnio to mogę podskoczyć do jakiś rapszopów typu Unhuman, vert, cap heaven, które są często odwiedzane i pogadać z właścicielami, np. z Kobrą czy mógłbym to gdzieś tutaj zostawić, nakleić by kupujący mógł zerknąć. |
I to jest świetny pomysł na reklamę,u mnie rapszopów jest od zajebania,więc na pewno od razu ktoś się znajdzie |
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-10-09, 19:19
|
|
|
Wiem że to świetny pomysł bo to mój pomysł Tak na serio to nie tylko dobra reklama, a możliwość zawiązania współpracy, spójrzcie z tej strony. Unhuman/Cap Heaven = Kobra = Unhuman Familia, nawiązanie współpracy to reklama dla obu stron, ale tym już powinien się zając wenot, ja jedynie mogę być łącznikiem bo mieszkam w Poznaniu. |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Nałogowiec
|
Dodany: 2011-10-09, 19:21
|
|
|
| Maka napisał/a: | | Świetny pomysł,tylko pytanie ile tych wlepek dostaną wyznaczone osoby? |
| Maka napisał/a: | | A tak w ogóle jak potem ruszyłaby sprzedaż to po ile będzie tak z 30 wlepek? |
Wszystko bedzie do ustalenia, zobaczymy jaki wklad finansowy jest wstanie zorganizowac Wenot i czy w ogole popiera pomysl.
Mikołcz,
pomysl zajebisty z tymi sklepami - mam nadzieje, ze sie uda ! Mysle, ze kazdy moglby tak zrobic w swoim miescie |
_________________ " Szczęście wchłaniam z powietrzem " |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Degustator
|
Dodany: 2011-10-09, 20:29
|
|
|
Jeszcze Coś Dodam. Myśle zebyscie wstawiali swoje projekty tutaj i podkerślam konkretne projekty. Pozdrawiam |
_________________ H-H |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Holender ;)
|
Dodany: 2011-10-09, 22:11
|
|
|
Dla mnie pomysł bomba. Tylko pytanie: my musimy sami płacić za te wlepki, które byśmy dostali do rozklejenia po mieście? |
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Zapaleniec
|
Dodany: 2011-10-09, 22:46
|
|
|
yhmmm a ja po dłuższym przemyśleniu nadal się zastanawiam czy to dobry pomysł robić vlepki bezpośrednio dla rapownia.pl
Ale w sumie jak się nie przekonamy to nie dowiemy się jaki efekt by to przyniosło. |
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-10-10, 08:37
|
|
|
| BdC napisał/a: | | Jeszcze Coś Dodam. Myśle zebyscie wstawiali swoje projekty tutaj i podkerślam konkretne projekty. Pozdrawiam |
Ah ziom powalasz mnie swoją wspaniałomyślnością. Albo nie czytałeś pierwszego postu albo się po prostu typowo zajebałeś.
| BorSon napisał/a: | | Dla mnie pomysł bomba. Tylko pytanie: my musimy sami płacić za te wlepki, które byśmy dostali do rozklejenia po mieście? |
Jeśli wenot zgodzi się zasponsorować jak to miało miejsce przy pierwszej serii vlepek to zostaną one rozesłane za darmo. Ale wtedy też nie trujmy dupy wenotowi, kiedy je wyśle, ile itp. w końcu robi on to za swoją kasę i traci na to swój czas. |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Zapaleniec
|
Dodany: 2011-10-10, 19:11
|
|
|
| Mikołcz napisał/a: |
| BorSon napisał/a: | | Dla mnie pomysł bomba. Tylko pytanie: my musimy sami płacić za te wlepki, które byśmy dostali do rozklejenia po mieście? |
Jeśli wenot zgodzi się zasponsorować jak to miało miejsce przy pierwszej serii vlepek to zostaną one rozesłane za darmo. Ale wtedy też nie trujmy dupy wenotowi, kiedy je wyśle, ile itp. w końcu robi on to za swoją kasę i traci na to swój czas. |
Dokładnie, nie trujmy dupy |
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-10-29, 21:41
|
|
|
Akcja z Wlepkami nadal aktualna,ogarniajcie projekty |
|