|
|
| Czego najbardziej brakuje ci na rapowni |
| Rozdzielenia od siebie biografii, newsów i recenzji |
|
30% |
[ 4 ] |
| Działu Underground |
|
53% |
[ 7 ] |
| Zmiany w Administracji |
|
15% |
[ 2 ] |
| Naprawienie stanu zjarania |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Głosowań: 13 |
| Wszystkich Głosów: 13 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |

Stan zjarania:

Poziom: Detonator
|
Dodany: 2011-10-08, 11:26
|
|
|
Każdy zapewne już zauważył że rapownia świeci pustkami i trochę martwi mnie to,brakuje tego klimatu wakacyjnego no ale wiadomo każdy ma swoje prywatne życie i niektórzy nie mogą zbyt dużo czasu poświęcać na forum.
Pojawiały się już propozycje dodania:
-Biografii
-Recenzji
-Newsów
-Działu Underground (Polski jak i Zagraniczny)
Wiadomo z dnia na dzień robi się coraz większy syf a to naprawdę by nam pomogło.
Inną sprawą jest dodanie rangi "Informator lub jak kto woli "Newser" oraz "Recenzent",wyznaczone osoby wprowadziłyby na forum więcej życia.
Ostatnią propozycją jest nadanie jednemu moderatorowi/redaktorowi admina ponieważ obecna administracja mniej czasu przebywa na forum (wiadomo każdy ma swoje życie) a obecni moderatorowie/redaktorzy (Gibon) często bywają na forum,i właśnie ta osoba mogłaby wprowadzić te zmiany o których napisałem wcześniej
Proszę o rozpatrzenie mojej sprawy przez administrację bo przyda się mała "Rewolucja" |
|
 |
Gibon
Najbardziej ogarnięty user

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-10-08, 11:28
|
|
|
Mi dizalu underground brakuje - tzn rozwarstwienia legali od nielegali w pelni |
|
 |
eko
Najlepszy Admin

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-10-08, 11:32
|
|
|
Ja jestem za rozdzieleniem od siebie biografii newsow i recenzji, co do dzialu underground rowniez jestem za A co do usprawnienia forum to potrzebna reklama reklama i jeszcze raz reklama. |
_________________ "Wstaje skacowany wiem, że susze metke
zamien dwie pierwsze litery, skumaj pije jak przedtem "
http://www.youtube.com/user/WJednymPodobni
https://www.facebook.com/WJP.Eko.BJ |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-10-08, 11:35
|
|
|
Dlatego wydaje mi się że nadanie jednej godnej osobie (moderatorzy/redaktor) administratora rozwiąże te problemy,no ale reklamy forum też brakuje |
|
 |
eko
Najlepszy Admin

Stan zjarania:

|
|
|
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Nałogowiec
|
Dodany: 2011-10-08, 17:23
|
|
|
jak dla mnie foroum juz calkowicie umarlo
Stara gwardia uzywa go po to zeby ze soba porozmawiac bo glupio tak pisac na FB czy jakims innym syfie.
koniec z konkursami, Bof stoi w miejscu, zreo reklamy, zero zainteresowania.
Fajnie, ze chcecie cos pokombinować ze zmianami, ale niestety tylko Wenot ma pelne uprawnienia do tego, zeby sie tym zajać, a zakladam, ze przeczyta ten temat za rok, albo w ogole ;p |
_________________ " Szczęście wchłaniam z powietrzem " |
|
|
|
 |
eko
Najlepszy Admin

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-10-08, 17:25
|
|
|
No bo Wenot generalnie ma duzo spraw na glowie , przydalaby sie jedna osobna odpowiedzialna tylko i wylacznie za forum z uprawnieniami takimi jak Wenot
Co do forum to przydalby sie tez dzial gielda oraz pytania/prosby ...
I podkresle jeszcze raz REKLAMA, jakos zeby bardziej widoczne bylo an stronie glownej hhzone, bo sporo osob wchodzi na hhzone ale forum musi byc w jakims dobrym miejscu z fajna graficzka zeby baner zachecal |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-10-08, 18:16
|
|
|
Wenota to nie interesuje - uwierz mi
Wyslalem mu plakat reklamowy zeby dal na strone portalu, FB itp... olal temat
Uprawnien tez nikomu nie da, takze dajmy sobie spokoj hehe |
|
|
|
 |
eko
Najlepszy Admin

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-10-08, 18:44
|
|
|
Moze jednak cos sie ruszy. Powinno mu zalezec, to w koncu jego portal i jego forum A kumam tez ze z czasem ciezko wyrobic tyle rzeczy ogarnac wiec moglby np. Gibonowi dac uprawnienia jako ze znaja sie, jest tez redaktorem takze sadze zeby mogl poprowadzic forum |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-10-08, 19:13
|
|
|
ehhh a ten dalej swoje hehe
to sie nie uda i juz
no ale ok... miejmy nadzieje, ze jestem w bledzie |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-10-08, 20:05
|
|
|
siemalarry, No tylko zauważ że bez tych zmian to forum padnie na ryj,trzeba zmotywować wenota do działania .
Pierw ten cały syf z tematami uporządkujmy a potem zajmijmy się reklamą i wrócimy na właściwe tory |
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Fanatyk
|
|
|
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Degustator
|
Dodany: 2011-10-08, 20:31
|
|
|
ja jestem za DZiałem Underground |
_________________ H-H |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Zapaleniec
|
Dodany: 2011-10-08, 20:46
|
|
|
nie zapomnajcie ze newsy, recenzje, biografie itp macie na portalu (chyba ze tam nie wchodzicie ), chociaz tam za bardzo w dyskusje sie nie wdaja. gdyby to w jakis sposob zintegrowac z forum to moze zadzialaloby jak impuls.. wg mnie warto sprobowac |
And kill one another |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Odlot
|
Dodany: 2011-10-09, 11:52
|
|
|
Zawsze można to forum odkupić od niego, jeżeli wyrażałby takie zainteresowanie. W zasadzie nie trudno byłoby znaleźć kogoś chętnego na zakup rapownii, ale trudniej byłoby znaleźć kogoś takiego, kto byłby za to w stu procentach odpowiedzialny i zależałoby mu na tym, aby forum się rozkręcało, a nie to co poprzedni administrator poleciał niesamowicie w chuja. Zrobił dosłownie wszystko dla tego forum, a okazało się, że chodziło mu tylko o zysk. |
_________________ Soundcloud | Bristol Fan Page Facebook | Last FM |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-10-09, 12:04
|
|
|
| siemalarry napisał/a: | jak dla mnie foroum juz calkowicie umarlo
Stara gwardia uzywa go po to zeby ze soba porozmawiac bo glupio tak pisac na FB czy jakims innym syfie. |
I tutaj całkowicie podbijam Kube. Portal żyje, są tam zamieszczane codziennie nowe newsy, jednak forum to nie to co kiedyś, za czasów starego hhzone. Wtedy był ten klimacik, wchodziło się na forum i nie tylko gadało się godzinami z innymi na SB, ale i prowadziło się zajebiste dyskusje w tematach.
Pytasz czego mi brakuje na forum? Właśnie tego! Jesteśmy za słabo rozreklamowani i za mało interesujący dla nowych, którzy przychodzą, witają się, napiszą parę postów i znikają jak statek widmo. Reklamy na facebook'u w naszych prywatnych profilach, opisy na gadu-gadu itp. nic nie dadzą, może sprawdzało się to na początku, ale robienie tego ciągle w tym samym miejscu naprawdę przynosi zerowe skutki.
Myślę wenot i tutaj napiszę szczerze, że przywiązujesz za dużą wagę do samego portalu, a zapominasz o forum. Dałeś larremu admina, a tak naprawdę ma on zerowe uprawnienia, prawie nic nie może zrobić w panelu, wychodzi na to że od moderatora różni się tylko tym że może dawać bany bez wklepywania po kolei pojedynczych ostrzeżeń.
Skala zmian jakich według mnie potrzebuje to forum jest bardzo duża. Wenot naprawdę kogoś do pomocy, a tym samym dać Kubie pełne uprawnienia. Działy na forum trzeba rozbudować, trzeba ponaprawiać z lekka silnik forum, po prostu trzeba wprowadzić dużo zmian, nawet estetycznych, a potem wziąć się za porządną reklamę. |
_________________ Rasowa Pyra!
"Nie pytaj mnie o jutro, to za tysiąc lat"
Zadaj pytanie Kołczowi! Wejdź tutaj : http://www.formspring.me/Mikoucz |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-10-09, 12:19
|
|
|
| Mikołcz napisał/a: | | a potem wziąć się za porządną reklamę. |
Pytanie o jaką reklamę chodzi bo facebook,gg,itp to jest naprawdę znikoma szansa na jakiś przypływ użytkowników.
Myślę że na hhzone powinna być jakaś większa reklama typu "Zapraszamy na forum www.rapownia.pl" "Atrakcje typu Bof-Tylko na rapowni" na tych początkowych slajdach,bo mało kto pewnie patrzy na zakładki.
To forum zbyt bardzo przypomina hhzone więc myślę że rapownia powinna mieć swoje logo oraz nową szatę graficzną forum (albo po prostu zmienioną trochę) |
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-10-09, 12:26
|
|
|
A ja powtórzę to co na SB. Rapownia w momencie wykupienia przestała być rapownią, a zaczęła być FORUM HHZONE, po prostu nie można zmienić nazwy strony (czyt. linku). Od zawsze tak to traktowałem i wszyscy tak to traktować powinni. Niektórzy chyba myślą że rapownia to w ogóle co innego, oddzielna strona internetowa, do której po prostu przekierowuje z portalu hhzone.
Jaka reklama? Nasze konkursy sponsoruje Prosto, to od nich dostajemy płyty na owe konkursy to dlaczego nie mogli by o nas wspominać na jakiś swoich imprezach czy video wywiadach itp.? Myślisz że powtarzanie reklam na fejsie, gg itp. tylko z takimi hasłami jak wyżej napisałeś podziała na to, że ludzie chętniej będą się u nas pojawiać? Wierze mi, że to nic nie da. |
|
|
|
 |
Gibon
Najbardziej ogarnięty user

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-10-10, 12:44
|
|
|
Moge z Wenotem pogadac co do uprawnien admina zeby larry dostal bo ja tam sie na tym nie znam zbytnio i nie mam na to czasu ale to jest mysl ,zeby np. larry to ogarnal bo chlopak ma glowe na karku i rzeczywiscie brakuje tego |
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-10-10, 12:50
|
|
|
Wczoraj Larry już dostał uprawnienia.
Co do reklamy, to można pospamić inne fora z krótkim opisem forum |
_________________ I co Ty mi tu, jak Ty nie Ty mi tu. Nawet się nie wpierdalaj jak nie używasz dynamitu!
 |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-10-10, 17:47
|
|
|
Jak ja widzę ludzi spamujacych linkami do innych for/portali hiphopowych tutaj to mnie chuj strzela i od razu wlepiam ostrzeżenia i myślę na konkurencyjnych portalach będą to odbierać tak samo. |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-10-10, 18:35
|
|
|
Całkiem możliwe, ale ktoś zawsze może zerknąć. Wiem, że spam jest wkurwiający, ale nie zaszkodzi spróbować Oczywiście sprawdzić najpierw, czy nie ma zakazu reklamowania innych forch w regulaminie |
_________________ I co Ty mi tu, jak Ty nie Ty mi tu. Nawet się nie wpierdalaj jak nie używasz dynamitu!
 |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-10-10, 18:59
|
|
|
Nawet jeśli nie ma zakazu, ja na takie coś od razu krzywo patrzę. Wygląda to tak jakby dany portal nie miał już pomysłu na reklamę i rozpaczliwie robi to u konkurencji. |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-10-10, 20:09
|
|
|
Co do reklamy na konkurecyjnych serwisach jak dla mnie to jest anty-reklama rapowni i bardziej zniechęca do forum
Mysle ze nie ma juz sensu ciągniecia tematu,mozemy tylko czekac kiedy larry zrobi to o co prosimy |
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-10-10, 20:26
|
|
|
Nie ma co zamykać tematu, według mnie to jest bardzo dobra dyskusja, która jest potrzebna naszemu forum. Codziennie komuś może wpaść do głowy jakiś nowy pomysł, dlatego trzymajmy ten temat dalej otwarty |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-10-11, 00:02
|
|
|
Ja tak właśnie się dowiedziałem o tym forum poprzez spamowanie na konkurencji, gdzie w sumie byłem niegdyś moderatorem, ale mimo wszystko zbanowałem tam własnego administratora. Sugerowałbym znaleźć inne rozwiązanie na rozpromowanie tego forum, bo jak ktoś wyżej wspomniał, to takie spamowanie szkodzi naszej wizytówce. |
_________________ Soundcloud | Bristol Fan Page Facebook | Last FM |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-10-11, 08:27
|
|
|
No ale same zmiany na forum, typu utworzenie działu "Underground" nic nie da, trzeba coś dodatkowo zrobić. Nie wiem jak się sprawdzi rozklejanie wlepek na mieście (nie mówię o sklepach, autobusach itp), patrząc na te deszcze za oknem. |
 |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

|
|
|
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-10-11, 15:50
|
|
|
| SajmonSBR napisał/a: | Można na fb, nk, gg dać link do forum i zawsze ktoś wbije |
Właśnie taka reklama nie ma sensu,jest bardzo małe prawdopodobieństwo że ktoś wbije
Wlepki to dobra propozycja
Autobusy,Pociągi,tramwaje,miejsca gdzie dużo ludzi przechodzi w centrach miast,Tam powinniśmy robić użytek z wlepek |
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-10-11, 17:05
|
|
|
| SajmonSBR napisał/a: | | Można na fb, nk, gg dać link do forum i zawsze ktoś wbije |
To już było przerabiane niestety.... |
 |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-10-11, 17:56
|
|
|
| Driada napisał/a: | | To już było przerabiane niestety.... |
Nie wiedziałem, bo nie jestem na forum zbyt długo, ale na innych forach nie dotyczących rapu właśnie się tak robiło |
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-10-11, 18:54
|
|
|
| SajmonSBR napisał/a: | | Driada napisał/a: | | To już było przerabiane niestety.... |
Nie wiedziałem, bo nie jestem na forum zbyt długo, ale na innych forach nie dotyczących rapu właśnie się tak robiło |
Tak trudno przeczytać wcześniejsze posty? No kurwa, ludzie, jak chcecie brać udział w dyskusji to przeczytajcie wcześniejsze posty bo tylko strzelacie gafy. |
|
|
|
 |
| forum, na, propozycja, zmian |
 |
|
|