|
|
| Autor |
Wiadomość |

Stan zjarania:

Poziom: Fanatyk
|
Dodany: 2011-07-31, 23:03
|
|
|
Jak się zapatrujecie na jakiś zjazd żeby pogadać o dobrym rapie, popić trochę i np. wynająć jakiś mały domek albo domki tak żeby zostać np. 2 noce i trochę zabalować heh ? Może się uda, ja proponowałbym jakiś odległy termin szczerze mówiąc, bo dakacje te odpadają jak dla mnie, ale jak rozmawiałem z kilkoma osobami to byli raczej pozytywnie nastawieni, i sami w sumie wychodzili z tą propozycją. Mniej więcej cena za dobe takiego domku waha się od 30 zł - 60 zł za dobe, myślę że mniej więcej chociaż po parę osób z każdego regionu można by zorganizować, i żeby nie było samemu jechać na zamułkę hehe. Co o tym myślicie, jak podoba Wam się ten pomysł, czy np. młodsi userzy tacy jak Joker czy Karolina by mogli ( zrozumcie mnie, problemy z rodzicami itd. bo ja nic nie mam do Waszego wieku hehe )
Także możecie rzucić jakiś termin ja się pewnie dostosuje. ale tak żeby jak najwięcej osobom to odpowiadało. Ja mam pewne domki które można wynająć w przystępnych cenach. Jakieś pytania walcie w tym temacie, bo wiem że z wieloma osobami się świetnie gada na shoutboxie, z innymi fajnie dyskutuje, a inni są tacy którzy zostawiają ogarnięte posty hehe :-) I myślę że można by się spotkać heh. |
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Holender ;)
|
Dodany: 2011-07-31, 23:06
|
|
|
To zależy od terminu. U mnie też mógłby być problem z takim wypadem, bo wiadomo...rodzice no i dodatkowo moja dziewczyna
Ale na dłuższą metę jestem jak najbardziej za |
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Detonator
|
Dodany: 2011-07-31, 23:36
|
|
|
Na dłuższą mete jak najbardziej spoko, czy mnie puszczą sam nie wiem, nie mam pojęcia. Podajcie jakiś termin |
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Odlot
|
Dodany: 2011-08-01, 00:03
|
|
|
Jakoś mam do tego pesymistyczne nastawienie. Zaraz każdy wypadnie z propozycją, aby było jak najbardziej wygodnie dla niego samego w kwestii miejsca, oraz terminu spotkania. Jeżeli chodzi o mnie, to proponowałbym, aby jechać na jakieś solidne przedsiewzięcie na miarę rap festiwalu na mazurach. |
_________________ Soundcloud | Bristol Fan Page Facebook | Last FM |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

|
|
|
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Odlot
|
Dodany: 2011-08-01, 00:45
|
|
|
Póki co, to się tak niby wydaje, że kwestia miejsca nie jest trudna do ogarnięcia. Z własnego doświadczenia wiem, że jeszcze na żadnym forum na którym się udziałem takie spotkanie nie wypaliło, chyba, że ktoś ma naprawdę solidny hart ducha. |
_________________ Soundcloud | Bristol Fan Page Facebook | Last FM |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-08-01, 08:58
|
|
|
Jestem za! Ktoś kiedyś dał propozycję, żeby zrobić mapkę i niech każdy zaznaczy z którego rejonu jest i się wybierze jakiś punkt orientacyjny |
_________________ I co Ty mi tu, jak Ty nie Ty mi tu. Nawet się nie wpierdalaj jak nie używasz dynamitu!
 |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Nałogowiec
|
Dodany: 2011-08-01, 09:06
|
|
|
ja zapraszam do LBN na meeting hihi
Nie no, zeby bylo sprawiedliwie, trzeba by znalezc jakies miejsce w naszym kraju do ktorego kazdy mialby podobna drogę, zeby bylo sprawiedliwie |
_________________ " Szczęście wchłaniam z powietrzem " |
|
|
|
 |
eko
Najlepszy Admin

Stan zjarania:

Poziom: Detonator
|
|
|
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-08-01, 15:37
|
|
|
Nie no to te wakacje mi już za bardzo nie stykną bo mam troche przewidzianych wyjazdów hehe i nie będzie $$$ |
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Nałogowiec
|
Dodany: 2012-02-07, 12:20
|
|
|
Ja nie wiem czy mi rodzice pozwolą raczej powinni. Jeżeli chodzi o siano, to może być mały problem. No i oczywiście musi być to gdzieś przynajmniej w centrum Polski, a nie na Południu, bo wtedy za kija nie mogę. Ale ja tam chętny jestem. |
|
 |
| meeting |
 |
|
|