Dzisiaj jest

Autor Wiadomość
Ksieciu 
VIP

Piwa: 17/34

Stan zjarania:

Poziom: Fanatyk

Dodany: 2011-07-31, 23:03 

Jak się zapatrujecie na jakiś zjazd żeby pogadać o dobrym rapie, popić trochę i np. wynająć jakiś mały domek albo domki tak żeby zostać np. 2 noce i trochę zabalować heh ? Może się uda, ja proponowałbym jakiś odległy termin szczerze mówiąc, bo dakacje te odpadają jak dla mnie, ale jak rozmawiałem z kilkoma osobami to byli raczej pozytywnie nastawieni, i sami w sumie wychodzili z tą propozycją. Mniej więcej cena za dobe takiego domku waha się od 30 zł - 60 zł za dobe, myślę że mniej więcej chociaż po parę osób z każdego regionu można by zorganizować, i żeby nie było samemu jechać na zamułkę hehe. Co o tym myślicie, jak podoba Wam się ten pomysł, czy np. młodsi userzy tacy jak Joker czy Karolina by mogli ( zrozumcie mnie, problemy z rodzicami itd. bo ja nic nie mam do Waszego wieku hehe :) )
Także możecie rzucić jakiś termin ja się pewnie dostosuje. ale tak żeby jak najwięcej osobom to odpowiadało. Ja mam pewne domki które można wynająć w przystępnych cenach. Jakieś pytania walcie w tym temacie, bo wiem że z wieloma osobami się świetnie gada na shoutboxie, z innymi fajnie dyskutuje, a inni są tacy którzy zostawiają ogarnięte posty hehe :-) I myślę że można by się spotkać heh.

BorSon 
Administrator

Piwa: 70/82

Stan zjarania:

Poziom: Holender ;)

Dodany: 2011-07-31, 23:06 

To zależy od terminu. U mnie też mógłby być problem z takim wypadem, bo wiadomo...rodzice no i dodatkowo moja dziewczyna :P

Ale na dłuższą metę jestem jak najbardziej za :)

Joker 
Moderator

Piwa: 54/30

Stan zjarania:

Poziom: Detonator

Dodany: 2011-07-31, 23:36 

Na dłuższą mete jak najbardziej spoko, czy mnie puszczą sam nie wiem, nie mam pojęcia. Podajcie jakiś termin

Bristol 
Najlepszy Beatmaker

Piwa: 92/194

Stan zjarania:

Poziom: Odlot

Dodany: 2011-08-01, 00:03 

Jakoś mam do tego pesymistyczne nastawienie. Zaraz każdy wypadnie z propozycją, aby było jak najbardziej wygodnie dla niego samego w kwestii miejsca, oraz terminu spotkania. Jeżeli chodzi o mnie, to proponowałbym, aby jechać na jakieś solidne przedsiewzięcie na miarę rap festiwalu na mazurach.

Ksieciu 
VIP

Stan zjarania:

Dodany: 2011-08-01, 00:11 

Ale rap festiwal to spoko event, ale na niego można na lajcie się wybrać bez większego ustalania.

Ja myślę że miejsce to nie jest jakaś trudna kwestia, ja moge jechać gdziekolwiek, lepiej już odłożyć te parę złotych więcej i pojechać w dobre miejsce ja z takiego założenia wychodzę, a miejsce powinno być jakieś fajne, zgadamy kto do kogo i jak ma z km i myślę że wybierzemy jakąś optymalną opcje.

Bristol 
Najlepszy Beatmaker

Piwa: 92/194

Stan zjarania:

Poziom: Odlot

Dodany: 2011-08-01, 00:45 

Póki co, to się tak niby wydaje, że kwestia miejsca nie jest trudna do ogarnięcia. Z własnego doświadczenia wiem, że jeszcze na żadnym forum na którym się udziałem takie spotkanie nie wypaliło, chyba, że ktoś ma naprawdę solidny hart ducha. ;)

Driada 
Najlepszy Moderator

Piwa: 61/138

Stan zjarania:

Dodany: 2011-08-01, 08:58 

Jestem za! Ktoś kiedyś dał propozycję, żeby zrobić mapkę i niech każdy zaznaczy z którego rejonu jest i się wybierze jakiś punkt orientacyjny :)

Postaw piwo autorowi tego posta

siemalarry 
Użytkownik

Piwa: 18/23

Stan zjarania:

Poziom: Nałogowiec

Dodany: 2011-08-01, 09:06 

ja zapraszam do LBN na meeting hihi :)

Nie no, zeby bylo sprawiedliwie, trzeba by znalezc jakies miejsce w naszym kraju do ktorego kazdy mialby podobna drogę, zeby bylo sprawiedliwie ;)

eko 
Najlepszy Admin

Piwa: 61/33

Stan zjarania:

Poziom: Detonator

Dodany: 2011-08-01, 13:16 

U mnie ejst to zalezne od miejsca i daty ;p Bo narazie mi sie od 8 sierpnia wyjazd kroji tylko jeszcze niewiem na ile :D

http://www.youtube.com/user/WJednymPodobni
https://www.facebook.com/WJP.Eko.BJ
Postaw piwo autorowi tego posta

Ksieciu 
VIP

Stan zjarania:

Dodany: 2011-08-01, 15:37 

Nie no to te wakacje mi już za bardzo nie stykną bo mam troche przewidzianych wyjazdów hehe i nie będzie $$$ :D

Szopen 
Użytkownik

Piwa: 26/19

Stan zjarania:

Poziom: Nałogowiec

Dodany: 2012-02-07, 12:20 

Ja nie wiem czy mi rodzice pozwolą raczej powinni. ;) Jeżeli chodzi o siano, to może być mały problem. No i oczywiście musi być to gdzieś przynajmniej w centrum Polski, a nie na Południu, bo wtedy za kija nie mogę. :/ Ale ja tam chętny jestem. :D

meeting
Odpowiedz do tematu