Przesunięty przez: BorSon 2011-12-16, 19:48 |
|
| Autor |
Wiadomość |

Stan zjarania:

Poziom: Degustator
|
Dodany: 2011-12-16, 07:51
|
|
|
Supernova to drugi i ostatni numer przed oficjalnymi singlami z płyty VNM'a "Etenszyn: Drimz Kamyn Tru." Jest to ukłon w stronę słuchaczy, którzy pamiętają jego solowe płyty wydawane w "podziemiu". Bit wyprodukował Drumkidz (Niemcy).
|
|
|
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Detonator
|
Dodany: 2011-12-20, 15:44
|
|
|
Aaaaa... nie podoba mi się. Bit całkiem fajny, ale ogółem nie wkręca mi się. Mimo to jeden z lepszych kawałków VNMa jakie ostatnio słyszałem. |
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-12-20, 16:05
|
|
|
Dla mnie to jest zajebiste,VNM trzyma poziom no i bictwo spoko,czekam na album |
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Poznaje
|
Dodany: 2011-12-29, 13:52
|
|
|
| Joker napisał/a: | | Aaaaa... nie podoba mi się. Bit całkiem fajny, ale ogółem nie wkręca mi się. |
Gdybyś się nie jarał Jimsonem to byś inaczej ćwierkał.
Jeden z lepszych traczków w tym marnym roku. Bit trochę nudny, ale nie on tu gra pierwszą rolę tylko Fał. A jak bit jest tłem dla rapera to już coś znaczy, props. Jakoś tak jestem pewny że to całe 'Etenszyn" czy jak to tam (Vnm ma chyba najgłupsze tytuły płyt w polsce, ale w dupie z tym) osiągnie sukces. |
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Poznaje
|
Dodany: 2011-12-29, 14:04
|
|
|
Fajny Track ale od Vnm'a słyszałem lepsze kawałki |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-12-30, 14:58
|
|
|
| Rymson napisał/a: | | Joker napisał/a: | | Aaaaa... nie podoba mi się. Bit całkiem fajny, ale ogółem nie wkręca mi się. |
Gdybyś się nie jarał Jimsonem to byś inaczej ćwierkał.
Jeden z lepszych traczków w tym marnym roku. Bit trochę nudny, ale nie on tu gra pierwszą rolę tylko Fał. A jak bit jest tłem dla rapera to już coś znaczy, props. Jakoś tak jestem pewny że to całe 'Etenszyn" czy jak to tam (Vnm ma chyba najgłupsze tytuły płyt w polsce, ale w dupie z tym) osiągnie sukces. |
Tak dokładnie masz rację. Gdyby nie Jimson VNM były królem podziemia.. Jak Jimi mógł zjebać dla VNMa karierę ?! A tak na poważnie to beka, to że mieli beef to nie znaczy, że VNM jest dla mnie skreślony. Płyta Na Szlaku Po Czek jest na propsie, potem już coraz gorzej. De Nekst Best chujowe po maksie, tutaj nie spodziewam się ognia, zwłaszcza jak VNM zacznie śpiewać.. Chujowe chujowe |
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Fanatyk
|
Dodany: 2012-01-01, 19:11
|
|
|
Mi się track w miarę podoba, ogólnie jaram się twórczością VNM-a, ale trochę mi się przejadło to jego bragga. Zdecydowanie bardziej wolałbym posłuchać od niego coś w stylu "Widzę Ich", lub "Przyjaciel". Mimo to V u mnie zawsze na propsie i czekam na płytkę ! |
|
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Nałogowiec
|
Dodany: 2012-04-13, 20:44
|
|
|
Hmm.. mimo że nie jaram się VNM'em to ten track jest w miarę. Bictwo tak sobie, tekst jest na propsie. |
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Odlot
|
Dodany: 2012-04-13, 20:49
|
|
|
NO co,nie jest to takie słabe jak avatar autora tematu przynajmniej |
|
 |