|
|
| Autor |
Wiadomość |

Stan zjarania:

Poziom: Holender ;)
|
Dodany: 2011-11-29, 20:48
|
|
|
| Cytat: | Prezentujemy premierowo utwór Pezet feat. Fokus „Noc jest dla mnie" prod. Sidney Polak -- drugi singiel zapowiadający płytę Pezeta „Radio Pezet" produkcja Sidney Polak, która ukaże się 21 lutego 2012.
"Noc jest dla mnie" to mocny dubstepowy numer, który jest zupełnym przeciwieństwem pierwszego singla z płyty Radio Pezet pt. „Co mam powiedzieć". Siła utworu tkwi w autorefleksyjnym typowym dla Pezeta tekście gdzie raper rozlicza się ze swoimi demonami.
Za produkcję tego kawałka odpowiedzialni są brytyjski producent Ripperman Beats oraz Sidney Polak. Gościnną zwrotkę nagrał również Fokus, członek legendarnej Paktofoniki. Miksem utworu zajął się Mikis Cupas z zespołu Wilki.
„Numer opowiada o tym, że wolę noc od dnia. Jestem nocnym markiem -- w nocy lepiej funkcjonuję, noc mnie inspiruje, kojarzy mi się z emocjami i przeżyciami, które lubię. Dzień to wszystkie przyziemne sprawy, których szczerze nie znoszę.
Fokus podobnie jak ja ma zajawkę na dubstep i również prowadzi nocny tryb życia -- naturalne było dla mnie zaproszenie go do tego kawałka, tym bardziej, że znamy się od lat i nagraliśmy razem już nie jeden utwór." -- mówi Pezet. |
Jak dla mnie do takiego dubstepu, który rozpierdala mi słuchawki to jeszcze daleko. Wolę tego starego Pezeta, Fokus też jakiś przybity na tym bicie. Obydwaj potrafią dużo lepiej |
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Detonator
|
Dodany: 2011-11-30, 07:46
|
|
|
Nie no Pezet i Fokus spoko nawinęli ale kurwa nie przepadam za prodsami Sidneya |
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Zapaleniec
|
Dodany: 2011-11-30, 08:34
|
|
|
Mi się bardzo podoba to połączenie |
_________________ "Tylko cicho, żeby nikt się nie dowiedział,
Gdyby rap był zbrodnią dożywocie bym siedział" |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Poznaje
|
Dodany: 2011-11-30, 08:39
|
|
|
| Maka napisał/a: | | Nie no Pezet i Fokus spoko nawinęli ale kurwa nie przepadam za prodsami Sidneya |
mam identyczne odczucie;nic dodac nic ujac. |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Odlot
|
Dodany: 2011-11-30, 10:47
|
|
|
Coś najszybszemu skuterkowi w mieście ten bit dupstepowy nie wyszedł... |
_________________ Rasowa Pyra!
"Nie pytaj mnie o jutro, to za tysiąc lat"
Zadaj pytanie Kołczowi! Wejdź tutaj : http://www.formspring.me/Mikoucz |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Fanatyk
|
Dodany: 2011-11-30, 22:44
|
|
|
chujowe Nie czuć nic tego co tu jest. |
|
 |
eko
Najlepszy Admin

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-11-30, 22:57
|
|
|
Slabo slabo, myslalem ze ta plytka bedzie miala wiekszy powiew z angielskich dubstepow jak byla zapowiadana, a po tym bicie slychac ze ejst to polska podrobka niestety. Kawalek Mesa Zanim znajdziemy, bije ten track po calosci ... No ale plytke sprawdze ze wzgledu na szacunek do Pezeta |
_________________ "Wstaje skacowany wiem, że susze metke
zamien dwie pierwsze litery, skumaj pije jak przedtem "
http://www.youtube.com/user/WJednymPodobni
https://www.facebook.com/WJP.Eko.BJ |
|
|
|
 |
dsk
Konto Oficjalne

Stan zjarania:

Poziom: Obeznany
|
Dodany: 2011-11-30, 23:11
|
|
|
W sumie, Sidney fajnie to złożył, Pezet zajebiście przewinął zwrotę i niestety na tym koniec propsów, Fokus nic ciekawego, refren lipny, jakoś nie podszedł ale kawałek ogolnie na plus. Nie ma co psioczyć bo jak na razie to chyba pierwsyz w polsce taki grubszy stricte grime'owy klimat a grime =/= dubstepy ludzie ; )) czekam strasznie na numer z Kano, będzie na kozaku już to czuje po samej zapowiedzi z orange! |
_________________ http://www.facebook.com/dskprods
http://www.youtube.com/spaceDSK |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

|
Dodany: 2011-12-04, 12:23
|
|
|
Powiem tak, nie idę za modą i jakoś mnie ten dubstep nie jara w ogóle. Więcej. Słuchając takich kawałków przelatuje myśl, w jaką stronę idzie rap. W jaką stronę idzie Pezet ? Mesa kawałek jest całkiem spoko jeszcze, ale jeśli cała płyta będzie na takich bitach, to pierdole. Szkoda, że raperzy ulegają tak modzie. |
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Obeznany
|
Dodany: 2011-12-04, 14:10
|
|
|
Mi ogólnie pomysł na płytę nie przypadł do gustu. Spodziewałam sie czegoś dużo lepszego po Pezecie. Tym kawałkiem także mnie pozytywnie nie zaskoczył. |
|
|
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Nałogowiec
|
Dodany: 2012-04-13, 20:55
|
|
|
Ja powiem tak, Pezet zaczął reprezentować chałę, kawałek jest mega chujowy. Wolę jego starsze nawijki za Płomienia 81. Płytki nawet nie tknę, po prostu mnie to nie ciekawi, nie lubię połączenia nawijki + dubstep. |
|
 |

Stan zjarania:

Poziom: Fanatyk
|
Dodany: 2012-05-04, 13:42
|
|
|
A mnie to ni grzeje, ni ziębi . Dobry kawałek, ale nie słucham za często. Wogóle to czekam na " Radio Pezet ". Ciekaw jestem co sobą zaprezentuje . |
|
|
 |
| dla, feat., fokus, jest, mnie, noc, pezet, polak, prod., sidney |
 |
|
|